Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmoklé boty

Od: petrkess* odpovědí: 7 změna:
Moje tenisky jsou promoklé. Mám je dát spíš na topení, nebo je nechat uschnout na botníku?1

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já je vycpu novinama a hodím na radiátor. V intervalech měním noviny.

Radiátor jim nijak neuškodí, hlavně nedávat blízko ke kamnům, mohly by se vysokou teplotou "zcvrknout"

doplněno 15.11.16 18:24:

ovšem teda záleží, jak horká voda vám radiátory proudí ;) pokud na nich ani chvíli neudržíte ruku, tak bych to asi přímo neriskoval :)

hodnocení

2x

Já boty dávám pod radiátor. Neměly by schnout moc rychle.

72mona3*
hodnocení

2x

Tak to shrneme: noviny na vycpání použít určitě, pokud jsou boty opravdu "durch"- papír nasaje rychleji vlhkost z podšívky i stélky - po pár hodinách je třeba vyměnit. Sušit na teplém místě, ne na horkém. M.

hodnocení

1x

Všichni už napsali všechno, já jen dodám, kupte si impregnaci ve spreji a až vám vyschnou, nastříkejte je. Nepromočí se, budoustále čisté a dlouho vydrží.

Nastříkejte, pak několik vteřin počkejte a nastříkejte znovu, dokud boty budou sát. Dá se koupit i impregnace vyrobená nanotechnologií. Cca 150 180 kč. Je vydatná, nespotřebujete ji tak hned!

hodnocení

0x

Přímo na topení ne, ale kousek nad topení (ÚT) ano. Pokud nad žhnoucí kamna, tak velmi vysoko, jen tak, aby okolo proudil mírně teplý vzduch.

lucie*
hodnocení

0x

Souhlas,novin a vycpat.Několikrát měnit a krásně nasají vlhkost a bota nestratí tvar.

hodnocení

0x

Doplním pár správných odpovědí ! Na radiátor ne ani nad spíše na zem k radiátoru i když plátěné tenisky nejsou kožené (ty se dají zničit i přímo na radiátoru UT) tak opravdu ne ,a pkd se nepěchá tak klidnně na botní ne do botníku!. Ty noviny jsou nejlepší varianta jak jakékoliv buty vysušit!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]