Dobry den, koupila jsem si hrnec s dvojitym dnem, je super, ale nevim, ten pudink uvnitr nikdy nedojde do stavu, ze bude varit? zhoustne to, ale pak nic, jen vari ta voda ...dekuji
Skutečně, pudink nebo krupičná kaše bodu varu nedosáhne, a tak to má být. Takže se to ani nepřipálí. Ani mléko neuteče. Taky mlékovar hodně používám.
pudink
dekuji, super ze se nepripali, jen nekdy davam zloutek , tak at vim ze se prohreje)
iz*
Někde jsem četla, že salmonela se zničí už asi po třech minutách při 70 °C. Docela bych tomu věřila. Dělávám vajíčka na měkko, na hniličku, "hemenex" a nikdy nebyl žádný problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.