Mlekovar - bubla to?

Od: Datum: 12.11.16 16:54 odpovědí: 3 změna: 12.11.16 23:21
Dobry den, koupila jsem si hrnec s dvojitym dnem, je super, ale nevim, ten pudink uvnitr nikdy nedojde do stavu, ze bude varit? zhoustne to, ale pak nic, jen vari ta voda ...dekuji
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 12.11.16 16:59

Skutečně, pudink nebo krupičná kaše bodu varu nedosáhne, a tak to má být. Takže se to ani nepřipálí. Ani mléko neuteče. Taky mlékovar hodně používám.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: pudink
Datum: 12.11.16 17:05
dekuji, super ze se nepripali, jen nekdy davam zloutek , tak at vim ze se prohreje)
Datum: 12.11.16 23:21
avatar

Někde jsem četla, že salmonela se zničí už asi po třech minutách při 70 °C. Docela bych tomu věřila. Dělávám vajíčka na měkko, na hniličku, "hemenex" a nikdy nebyl žádný problém.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.