Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva na vlasy

Od: conconi® odpovědí: 11 změna:

Nevíte někdo čím odstranit barvu na vlasy z pleti? Zkoušela jsem to mastným krémem, ale bez valného výsledku.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Babská rada.
Namočit tamponek do krému a potom do popelu z cigaret.
Prý to funguje 100% :)
hodnocení

To jsem nikdy neslyšela ! Díky, zkusím...

hodnocení

1x

doplněno 09.11.16 20:10:

rádo se stalo :)

hodnocení

Moc děkuji za nápady

hahanaj*
hodnocení

0x

No mastný krém měl přijít na pleť před barvením-nyní se to nesmyje ... vlastní zkušenost

balzerka
hodnocení

0x

Ta skvrna na pleti nezůstane furt. Za pár dní postupně sama zmizí, protože kůže se neustále obnovuje, vrchní buňky se odlupují a odspoda se tvoří nové. Barvím se léta, vím, že úplně hned to jde špatně.

hodnocení

Já se nikdy nebarvila, dnes jsem si nechala dát přeliv protože mám normální vlasy matné bez lesku a poradila mi to kadeřnice, že mi přeliv dodá lesk. Mám tmavě hnědé vlasy, sem tam šedivý a dala jsem si tmavě hnědou barvu s fialovým nádechem. Barva je krásná, ale hlavu mám celou fialovou. Proto jsem ve svých dvaapadesáti letech vykulená jak prvnička, že mám zabarvenou kůži

hodnocení

0x

Zkuste odličovač. Nechci tvrdit, že to zabere na 100%, ale něčím jsem ji kdysi taky odstraňovala :) nebo to byla pleťová voda s alkoholem?

hodnocení

0x

To je divné já mám vždy zamazané uši a taky občas někde jinde kápne, ale vždy to šlo umýt houbičkou. Ovšem z látky ne.

hodnocení

0x

Asi bych zkusila odlakovač nebo francovku, ale záleží, jak máte citlivou plet...ted mne napadá Solvina, to je na hodně špinavé ruce tř, od šmíru a pak jsou ruce jemné, ošetřené, ale jestli se ještě vyrábí, nevím, měli jsme ji doma stále.

yourlady*
hodnocení

0x

odlakovac na nehty nebo stolni olej

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]