Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmoklý cirkus

Od: halik odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
pohlaví mé ženy smrdí jak zmoklý cirkus, nevím jak ji donutit, aby se vyholila, co s tím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Kup jí mejdlo a doveď jí k potoku...

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
HALIK -Nestydíš se tohle psát o své ženě? a co ty ta voníš?.SO.

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
ahoj nebyl jsem v cirkuse a ani ve zmoklém,mohl by jsi to lépé definovat?Jinak kup ženě kvylitní šampon a nešetři na ni.:)

rosalindaaa*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
tak ji zkus vyholit sam.. muze to byt treba prijemna predehra... a nebo ji kup intimni mydlo a intim sprej a opatrne ji tim naznac ze ti jeji vune neni zrovna dvakrat prijemna...

šťastná*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj halik! Proč mi Tvoje otázka připadá, jako by sis z nás dělal srandu? No, ale třeba to myslíš vážně a já jsem nějaká divná. Pokud máš problém se svou ženou, jaký jsi nám popsal, myslím, že nic nezkazíš tím, když jí řekneš své přání přímo. Na Tvém místě bych zvolila ale nějakou rozumější formu, abys ji neurazil. Myslím, že kdybys jí řekl to, cos tu napsal, nejen že by se urazila... Jen malá otázka: vážíš si své ženy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]