Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravé vánoční pečení

Od: janicka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den všem,

ráda, protože se blíží doba Vánoc tak, bych od Vás přivítala pro inspiraci recepty na zdravé vánoční recepty. Jak dlouho je lze v poživatelné podobě skladovat. Děkuji moc za vyzkoušené receptíky.

Zdravím Janča

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kusk
hodnocení

2x

Zdravé cukroví není žádné, vždy je tam tuk a cukr. Tím, že nebudete péct, vám odpadne starost se skladováním a uděláte maximum pro vaše zdraví.

doplněno 03.11.16 20:26:

Když neodoláte, tak zde je 80 receptů na "údajně"zdravé mlsání.

svet-zdravi.cz/...

hodnocení

1x

Mrkněte sem- žádný cukr, žádná mouka ...;) slunecnyzivot.cz/...

doplněno 05.11.16 18:05:

nebo sem lidovky.cz/...

iz*
hodnocení

0x

Zdravé vánoční recepty? Snad jen křížaly...

hodnocení

0x

Dobrý podvečer přeji. Inspirace zde ;)

janicka*

Zdravím, děkuji moc. Chtěla jsem poradit vánoční recepty, kde se nepoužívá hladká mouba a cukr. Jinak moc receptů s tímto složením znám a chtěla bych upéci trochu zdravější vánoční pečivo než je z bílé mouky. Děkuji moc za inspiraci.

Janča

faith

Janicko taky jsem jeden rok chtěla péct "zdravě". Mě takové věci chutnají běžně, když je peču, tak ale jen pro sebe, vločky, "zdravé" mouky, bez cukru, ale rodinka tedy nadšená nebyla. Dokonce jsem pekla i špaldovou medovou vánočku, a jedla jsem si ji pak sama. Už jsem to příště nezopakovala*sok*Radši klasiku, ale jen málo. Není to o přejídání, ale o té chuti. A ne nadarmo se říká, že klasika je klasika.

Jako dárečky jsem ale dělala domácí granolu a s tou jsem měla veliký úspěch u všech*pusa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]