Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubní korunka

Od: hh105 odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer!Mám dotaz ohledně zubů..Zítra jdu na korunku už poslední fáze.První byla obrousit a vyrobit nástavbu.Pak bylo dlouhé broušení a otisky to jsem myslela že je hotovo ale korunka je jen provizorní a zítra bude pravá vyrobená.Jen bych chtěla vědět jak se ta provizorní dává pryč jestli se brousí nebo se nějak vytáhne...Děkuji Sára

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud je ta stávající korunka jen provizorní, je jen na takovém tmelu a měla by jít bez problému stáhnout. Bez bolesti.

danysek

Mne by zajimalo, kolik taková procedura stoji, je to na pojištovnu i s korunkou, nebo jen část? Dekuji za info :)

hh105
hodnocení

Já platila 800 za nástavbu a teď 1200 za korunku.Nedávala jsem si bílou měla jsem to 7 dole bílá stojí u našeho lékaře 3000.

ikos
hodnocení

0x

Měl jsem teď něco podobného a celá "sranda " mě stála celkem 6.OOO,-Kč. Co zubař, to jiné ceny. U jednoho dáte za bílou plombu do předního zubu 5OO,Kč, u druhého za stejnou plombu stejného rozsahu 9OO,- až 1.5OO,-Kč. U renomovaných zařízení je to ještě mnohem více. V naší rodině výdaje za zubaře jednoznačně vedou.

danysek

Ono taky zalezi na ruzne kvalite materialu, byla to korunka pryskyricna, keramicka nebo metalokeramicka?

vrbodol*

Já dával asi před 2 rokama za sklokeramickou -zepředu sklovina zevnitř kov necelý 3000kč.To stáhnutí provizorní bylo raz dva.

zofy

Tento typ korunky je metalokeramika. Ceny jsou různé, 3 tisíce je ještě celkem málo. Má to nevýhodu, že se ta bílá část často od toho kovu ulomí a celá korunka se musí dělat znovu / osobní zkušenost /.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]