Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po jaké době je vhodné mít sex?

Od: maja09* odpovědí: 16 změna:
Dobrý den,zajímal by mě váš názor na sex mezi partnery. Po jaké době vztahu si myslíte, že je vhodné se "na to vrhnout?" Samozřejmě je to velmi subjektivní a záleží na spoustě okolností. Přesto jsem zvědavá, co si myslí ostatní.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

Někdy se nic nestane, když se na to vrhnete první večer (nebo klidně i odpoledne ;)). Jindy je dobré tomu nechat čas.

janm*

Nejste-li si jistá nechte to na partnerovi a vhodné situaci, nechť si rozhodne on (pakliže vám v tom nic nebrání tj. zdr. stav, závazky, os. přesvědčení, apod.) Osobní zkušenost , nechte to kdy bude chtít on/ona (platí jak pro muže tak pro ženy kteří si "nejsou jistí") a na nic netlačit, vklidu.

hodnocení

1x

Myslím si, že nebude rozhodující, zda se znáte již z mateřské školky, nebo jste se seznámili v domově důchodců, spíše to bude případ od případu. Ideální je, jestliže je "váš vztah nejdříve čistě kamarádský, budou to do budoucna pevné základy vztahu akdyž pak překročíte rámec přátelství, měl by být takový vztah kvalitní, pakliže se jeden z těch dvou nepřiměřeně dlouho většímu sblížení brání, ten vztah začne po čase jakoby zahnívat...takže kdy se na to vrhnout? ...za "přiměřeně" dlouhou dobu...asi tak :-D

hodnocení

0x

Pokud přeskočí "jiskra", tak třeba klidně hned. Je možné, že si třeba v sexu vůbec nemusíte vyhovovat a bez kvalitního sexu je vztah stejně o ničem.

hodnocení

0x

Tak za 3 měsíce.

sebod*

Dajka. Po třech měsících pouhého dopisování? První schůzka a hup na to ;). Domnívám se, že tady asi žádná lhůta není. A záruka toho, že následný vztah bude kvalitnější, když první sex bude za 3 (5. 8, 12) měsíců, také není.

hodnocení

0x
V kazdem veku to je jine.
U kazdeho je to tez jine. Nekdo par hodin, nekdo mesice. Ale na co zas cekat, treba vyzkouset :-D

hodnocení

0x

V nějakém článku jsem četla, že na to dnes mladí jdou většinou po 3. schůzce.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, nejsem zastánce válení se v peřinách po druhém randeti. Ono se totiž ukáže třeba až za pár týdnů, jestli ten člověk je skutečně takový, jako byl na první schůzce, zjistím o něm nějaké další věci, než jen to, že je mi s ním skvěle a přitahuje mě. Pokud o mě partner opravdu bude stát, počká. Pokud nepočká, nestojím já o něj :) Naštěstí partner je na tom stejně, rozhodně nepoleze s holkou do postele, pokud ji aspoň trochu více nepozná. A náš timeout? 2 měsíce.

*palec* Souhlasím. Na první schůzce se může přetvařovat, bude to jiskřit a na druhé už třeba ne. Nechala bych to na později, až se líp poznáte a budete se mít fakt rádi. Bude tam to vzájemné okouzlení. Až tak asi na pátém rande. Něco jinýho by bylo, když byste oba byli domluveni jen na sex. vztahu.

hodnocení

0x

Je to zcela individuální a nedá se poradit. Musí to přijít tak nějak samo sebou, nijak o tom nepřemýšlet.

Vlastní zkušenost:

1. známost 1/2 roku, vztah vydržel 3 roky

2. známost 1 měsíc, vztah vydržel 1/2 roku

3. známost 1 měsíc, vztah vydržel 18 let

4. známost 3 dny, vztah vydržel 3/4 roku

5. známost 2 měsíce, vztah trvá 16 let (s 2 letou přestávkou)

mp*
hodnocení

0x

Tak tady je každá rada asi drahá. V žádném případě bych to ale neokládal.

No, ono zase není proč spěchat.

lucie*
hodnocení

0x

Není to divné ani na první schůzce.Většinou nejdete na první rande s někým úplně cizím.Jinak se říká "pravidlo třetí schůzky".

...ale souhlasím,že s věkem je to různé.

balzerka
hodnocení

0x

Obecně asi za dva měsíce u mladých, za dva týdny u středních...

sebod*

a ještě týž večer u důchodců *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]