Nejste přihlášen/a.
Někdy se nic nestane, když se na to vrhnete první večer (nebo klidně i odpoledne ). Jindy je dobré tomu nechat čas.
Nejste-li si jistá nechte to na partnerovi a vhodné situaci, nechť si rozhodne on (pakliže vám v tom nic nebrání tj. zdr. stav, závazky, os. přesvědčení, apod.) Osobní zkušenost , nechte to kdy bude chtít on/ona (platí jak pro muže tak pro ženy kteří si "nejsou jistí") a na nic netlačit, vklidu.
Myslím si, že nebude rozhodující, zda se znáte již z mateřské školky, nebo jste se seznámili v domově důchodců, spíše to bude případ od případu. Ideální je, jestliže je "váš vztah nejdříve čistě kamarádský, budou to do budoucna pevné základy vztahu akdyž pak překročíte rámec přátelství, měl by být takový vztah kvalitní, pakliže se jeden z těch dvou nepřiměřeně dlouho většímu sblížení brání, ten vztah začne po čase jakoby zahnívat...takže kdy se na to vrhnout? ...za "přiměřeně" dlouhou dobu...asi tak
Zdravím, nejsem zastánce válení se v peřinách po druhém randeti. Ono se totiž ukáže třeba až za pár týdnů, jestli ten člověk je skutečně takový, jako byl na první schůzce, zjistím o něm nějaké další věci, než jen to, že je mi s ním skvěle a přitahuje mě. Pokud o mě partner opravdu bude stát, počká. Pokud nepočká, nestojím já o něj Naštěstí partner je na tom stejně, rozhodně nepoleze s holkou do postele, pokud ji aspoň trochu více nepozná. A náš timeout? 2 měsíce.
Souhlasím. Na první schůzce se může přetvařovat, bude to jiskřit a na druhé už třeba ne. Nechala bych to na později, až se líp poznáte a budete se mít fakt rádi. Bude tam to vzájemné okouzlení. Až tak asi na pátém rande. Něco jinýho by bylo, když byste oba byli domluveni jen na sex. vztahu.
Je to zcela individuální a nedá se poradit. Musí to přijít tak nějak samo sebou, nijak o tom nepřemýšlet.
Vlastní zkušenost:
1. známost 1/2 roku, vztah vydržel 3 roky
2. známost 1 měsíc, vztah vydržel 1/2 roku
3. známost 1 měsíc, vztah vydržel 18 let
4. známost 3 dny, vztah vydržel 3/4 roku
5. známost 2 měsíce, vztah trvá 16 let (s 2 letou přestávkou)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.