Nejste přihlášen/a.
Určitě ji seženete v Praze na tržnici. Třeba u Spalovny. Vytiskněte si obrázek a jděte tam s tím. Je tam několik obchůdků. Nesouhlasím s odpovědí že je to nějaký hnus. Sama kupuji všechny ingredience a různé omáčky a pasty a jiné produkty v této tržnici, protože miluji orientální kuchyni. Co se týče výroby nebudu komentovat, protože kvašením na slunci se nic neznehodnotí, naopak. Ale musí se vědět jak na to. A oni to právě umí. Mají ty nejstarší receptury co se gastronomie týče. Tady je prostě uznávaný pečený bůček, knedlo a zélo a podobné "delikatesy". A podle toho taky většina národa vypadá. Všichni jsou tlustí, i děti. A přitom ohrnují nos nad mořskými plody, třeba. Mají raději tučnou stravu, když omastek teče po bradě, tak to je ta největší bašta. Grilují vesele hnusné párky a všelijaké umělé klobásy a tak dál,k tomu housky nebo nějaký chleba a to celou letní sezonu a pak si stěžují na potíže s nadváhou, cukrovkou a jinými zdravotními potížemi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.