Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.. Jaký krém máte doma na vrásky? Hlavně účinný a přírodní.. jedna známa používá krém Pevonia...znáte někdo?
Tak patnáct let používám Ryor na suchou a citlivou, je mi 66 a žádné vrásky nemám, jen když se směju, tak kolem očí. Ale toto není specielní krém na vyhlazení vrásek, jistě rádcové mají větší zkušenosti, nežli já. Moc mi vyhovuje a jenom doufám, že ho nepřestanou vyrábět, jak se mi často u oblíbené kosmetiky stává.
Dobrý den, krém na vrásky, tedy na jejich tvorbu, by měl asi hodně vysušovat pokožku a stahovat.
Krém proti vráskám, tedy na jejich potlačení, by měl snad fungovat opačně. Podle toho vybírejte.
Zdravím!
Pěstuji si aloe, když mám nějaký kožní /i nosní/ problém, tak uříznu list /mám asi 17cm/, okrájím opatrně hrany s ostny a tence odstraním slupku a tím gelem místo ošetřím. Tohle jsem povídala jedné své známé a ona mi řekla, že aloe je výborná na vrásky. Tak si občas uříznu lupen a napatlám se s tím. Ještě ten průsvitný zelený kousek na povrchu pocvakám nožem, aby víc pustil. Po namazání nechám dlouho zaschnout a jak jdu spát, tak to setřu pleť.olejem. A ono to vypadá, že to funguje. Jinak vrásky rychleji přibývají při nedostatku zinku ve stravě. Z tablet si ho tělo bere hůř, tak jezte dýňová semena, klíčky, játra, plody moře,ryby, cibuli, libové maso, ořechy, semínka slunečnic..
Doplním ještě, že na pleti se projevuje kouření, ale také dehydratace. Víc pijte.
Dobré jsou krémy z Lídlu zn. Cien,noční,denní,na vrásky cca 50 ml za 59-69,-vyhrály i v dTestu nad 10x drahšími.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.