Nejste přihlášen/a.
Léta ho nakládám do zeláku a teď mi řekla kámoška, že ona tam přidává i cukr, ale v klasických receptech ho tam nedávají (např.vZP Otice - toto zelí je velmi známé), kdo z Vás ho tam dává, ale ptám se jen těch, kdo ho nakládají do zeláku na dlouho a ne na rychlo do sklenic děkuji
Já cukr do zeláku né. Na 10 kg zelí dávám jen 15-20 dkg soli, 15-20 dkg kmínu , 1 kg cibule, někdy hrst hořčičného semínka. Cukr a vodu přidávám, když zelí je při přípravě moc kyselé, třeba na salát ze syrového zelí s cibulkou nebo když ho dusím a zahušťuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.