Nejste přihlášen/a.
Ano, objednala jsem si v létě triko, to jsem dala mámě, protože mi bylo velké (přesto že jsem se měřila podle jejich tabulek), pak plavky které byly na obrázku růžové s popisem barvy korálová, ale přišly mi takové tmavě fialové. Takže pozor na barvy, nevěřte obrázkům a radši čtěte No a byl k tomu dárek, sada talířů s příbory, to na obrázku vypadalo nádherně, ale pozor, opět doporučuju přčíst jsou to totiž plastové tácky 20x20 cm a hoděj se tak akorát k táboráku
Takže jestli vás láká nějaký dárek, raději se mac netěšte ať nejste zklamaní jako já.
Mamka si jednou taky něco objednávala a jako dárek byla krásná oboustraná deka, ovšem přišla, věřte nebo ne, deka ze šusťáku. Jo a to co si objednávala byl myslím zeštihlující pás a ten používá, tak je asi dobrej.
Takže má rada zní NEVĚŘTE FOTKÁM fotografové umí zázraky. A podle mě jsou tam některé věci dost předražené, hlavně ty dekorativní.
doplněno 15.03.09 00:03:opravuji barvu plavek, přišly tmavě oranžové, cožje asi ta karálová
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.