Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spodní prádlo

Od: mon* odpovědí: 12 změna:

Co nosíte jako spodní prádlo? A co koupit, aby to bylo prodyšné a pohodlné? Klasické kalhotky jsou mi doela nepohodlné. Jednou jsem vyzkoušela pánské trenky a ty byly velmi pohodlné. Máte někdo nějaký tip?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wehappyfew*
hodnocení

2x
Zdravím
já nemohu vystát optikou ani fyzicky na těle (škrábe to, škrtí..) střih klasických kalhotek. Vyhledávám styl "nohavičkový/šortkový", momentálně jsem věrná značce Greenice, vyhovují mi po všech stránkách (žádné vyrážky, zápach a bůhvíco ještě...).
mon*
hodnocení

Ted pardon za intimnější otázku, lae nezařezávají se do zadku? :D

wehappyfew*
Ne ne, nezařezávají, ono to ani samovolně přes ty nohavičky nejde, ne? :D Na tohle byly umělkyně právě klasické kalhotky.

Mon, bude to asi anatomií těla, mně se nohavičkové kalhotky velice nepříjemně zařezávají, vůbec je nemůžu mít. A to ani takové ty s náznakem nohaviček. Zkoušela jsem i dámské trenky, ale tam jsem zase bojovala s přebytkem látky kolem boků a tím pádem těsností kalhot - mám široké boky a cokoliv navíc tam prostě vadí :)

doplněno 23.10.16 14:38:

wehappyfew, mám 56kg, jo mám velkej zadek, ale spíš poměrem ke zbytku mého drobného těla :-D jinak fakt ne-e ;)

doplněno 23.10.16 14:42:

Mon, greenice neznám, ale co jsem jukla na net, tak to je přesně ten materiál, co na sobě nesnesu, takže asi ne :) ale vyzkoušela jsem toho dost, jen už vím, co mi sedí a nemám proto už touhu experimentovat.

K té anatomii, věřím, že je velký rozdíl mezi holkou, co má tu chlapeckou postavu nebo jen mírně rozšířené boky a námi slovanskými ženami :-D pokaždé je tam jiné postavení kyčlí, jiné rozložení tuku... tak to holt dělá neplechu...:)

mon*
hodnocení

naufrago - A vy jste zkoušela i ty greenice?

wehappyfew*
Tak u enormních půlek to zařezávání nejspíš hrozí (nemyslím Vás, myšleno obecně :D). Pokud má tazatelka normální hýždě, normální celkovou tělesnou váhu, tak nohavičky se nemají kam schovat.

hodnocení

0x

Klasické kalhotky a nepohodlné? Proč?

Já nosím bavlněné a ty jsou prodyšné i příjemné.Zrovna tak,když se ochladí,nosívám i bavlněné košilky.Ne nadarmo nám babičky a maminky říkávaly :"Nos teplé a bavlněné prádlo,zahřeje a obzvláště my ženy se musíme chránit,abychom nenastydly."

Že bych vyzkoušela manželovy trenýrky? *smich* *stop*

Jářku,když Vám to tak imponuje,kupujte si kalhotky s nohavičkami,dobrá alternativa k těm trenkám.

mon*
hodnocení

Nevím prostě, se mi nelíbí jak jsou přiléhavé mezi nohama.. a ty pánské trenky to tam mají samozřejmě takové volnější.. :)

hodnocení

0x
Klidne nos panske trenky nebo boxerky. Kdyz ti to vyhovuje. A kdyz vis, ze se budes nekde prevlekat tak si vem zenske pradlo. Bud v tom co ti je prijemne.
Dalsi moznost jeste je, chodit na ostro. Dost lidi to praktikuje.
doplněno 23.10.16 13:12: Tak existuji i zenske trenky a boxerky, tak neni co resit.

lucie*
hodnocení

0x

Manžel se sice směje,ale nejraději má stahovací kalhotky.Mám jich několik z Lídlu.Mají vysoký pas,tudíž v zimě jsou skvělé,nikdy mi netrčí z riflí záda.Jinak střihivě bych klasické na sebe taky nedala,hlavně mi vadí jak sedí na zadku,nevypadá to pěkně.Dlouho už nosím takové ty s tou mini nohavičkou,vypadají jako elastické boxerky.Hlavně jsou přes celý zadek,takže nejde na oblečení vidět obrys kalhotek.

coco

Zkousela jste nekdy kalhotky s bambusovym vlaknem? Jsou trochu drazsi, ale perfektne padnou, byvaji ruzneho strihu i barev :)

balzerka
hodnocení

0x

Nejvíc nosím zn. sloggi. Tu verzi méně vykrojené, na boku vyšší. A na "doma" takové ty bavlněné s kytičkami z Kauflandu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]