Nejste přihlášen/a.
Ahoj,schanim parfem Mystery australia man dat.vyroby 1998,uz se nevyrabí a je obtížné jej sehnat.Na netu jsem zatim nic nenašel nevim zda hledam dobře.Poradíte mi prosím?V Běžné parfumerie ve mestech určite nenajdete.Velmi nadherna vůně.Nebo něco podobné jako mystery Australia man.Pokud znáte.Moc děkuji.PS:před lety lahvička stála 1500kč.sehnal jsem ji přes net slovensky prodejce měl už 2 kusy,ale zapomel jsem jak se jmenuje.
Je to značka Muelhens Mystery australia man .made in germany
Ahoj,našla jsem stránky,kde ho mívají.Momentálně je vyprodaný,bohužel.Radila bych Vám,abyste je kontaktoval a domluvil se s nimi.Třeba si ho můžete zamluvit.Oni jsou prodejci,měli by se snažit...
parfumworld.sk/... Momentálně není.
Německy neumím, našla jsem jen women-pro ženy ale zkuste je oslovit.
Mam jednu doma, ale bohuzel jako tester - Tudiz bez origo krabicky.. Mohl bych ji Vam prodat, pokud sem napisete mail
Jo tak tento modrý mám ještě doma.Poslední kapku a můžu říct, že ta vůně stojí za to.Je to asi 5 let co jsem ho taky sháněl a neúspěšně.Hodně štěstí při nákupu a kdyby se zadařilo, tak dejte vědět zdroj.Bral bych ho...
Tyjo, zrovna dnes jsem si na tu vůni vzpomněl, používal jsem ji ještě na střední, ale pak najednou zmizela z trhu a nic. Nyní hledám marně na internetu a krom toho amazonu, kde není ani cena, nemůžu nic nalézt.
Kdyby úplnou náhodou někdo našel spolehlivý zdroj nebo prodával své zásoby, ozvěte se, tu vůni bych ještě jednou rád zažil =)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.