Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čistící pleťový gel

Od: elizabeth odpovědí: 4 změna:
Ahoj, mám problémy s akné a mastnou pletí. Chtěla bych si proto koupit v drogerii nějaký čistící pleťový gel nebo mýdlo. Mohli byste mi něco doporučit? Nejlépe něco levnějšího.. Nedávno jsem si koupila jeden gel od Dermacolu, ale nepomohl.. a tato značka není úplně levná. Chtěla bych nějaký, který by můj obličej zbavil mastnoty a vyčistil ho :) děkuju za všechny rady a tipy :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

zdravím, zkoušela jste Tea Tree Oil čistící gel na obličej od Dr. Mullera? Já ho kupovala v lékarně, stojí cca 150 Kč a zabíral parádně :)

elizabeth
hodnocení

Děkuji, vyzkouším :) Měla jsem jen samotný Tea Tree Oil v lahvičce a nenapadlo mě, že by mohl existovat i gel :D

lucie*
hodnocení

0x

Dermacol má čistící gel s tea tree a ten byl supr.Jen u nás v drogeriich není ,občas na něj ,ale narazím v DM.Kamarádka měla dlouho problémy s pletí a na kožním jí doporučila obyčejné mýdlo Dove.

balzerka
hodnocení

0x

Tohle je i záležitost vnitřní. Něco Vám chybí, jako např vitaminy řady B, E vit., zinek, křemík, zelenina. Ale hlavně Vám něco přebývá. Máte třeba ve stravě nevhodné tuky, uzeniny,sýry, mouku, cukr. Zkuste si zjistit dobrého výživového poradce . A na ty čisticí pleťové prostředky se spíš ptejte v lékárně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]