Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebovala bych poradit jak vyvolat měsíčky. Minulý měsíc(2.9-6.9) jsem je nedostala a mám strach že je tento měsíc nedostanu.Poradíte mi jak je vyvolat?
Tyhle problémy bývají v začátcích nebo u těch žen, co mají velkou fyzickou příp. psychickou zátěž .Sportovkyně někdy ztratí menses. Jindy se takto projeví i chudokrevnost při hubnutí. Pokud nepříjdou v následujícím termínu, tak zajít ke gynekologovi. Nejspíš dá hormonální injekci. Po poklesu vpraveného hormonu nastane krvácení do několika dní. Pokud by bylo podezdření na těhotenství, tak by injekce jen těhotenství potvrdila a menses by se nedostavily. Pokud těhotenství nepřipadá v úvahu, tak budete třeba brát pár měsíců prášky, hormony cyklu k nastartování pravidelnost menses. Přírodní a měkčí způsob je brát bylinný preparát- kapky GYNEX od Energy. Dají se koupit přes internet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.