Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jaký byste doporučily holící strojek pro ženy. Na holení nohou, podpaží a oblast bikin.
Nechci epilátor - jeden mám a dost mě to bolí a mám pak 3 dny pupínky a taky mě zklamalo že chloupky rostou celkem brzy (některé začnou rašit za týden)
Přemýšlím o elektrickým - tam by mě zajímalo jak dlouho vydrží hlavice? A kolik stojí nahradní. Prosím o nějaké zkušenosti, jak holí oproti klasickým žiletkám, za jak dlouho vyrostou chloupky apod.
Nebo si mám raději pořídit něco jako GILLETTE VENUS apod? Co je výhodu, zkušenosti
Moc děkuji
Používám obyčejná jednorázová holítka (a manželův krém na holení) a jsem spokojená - gillette venus je také dobrá volba.
Ty jednorázové už používat nechci, chloupky brzy rostou a nohy se mi nezdají úplně hladké. Po tom epilátoru mám bohužel ty pupínky (zajímalo by mě co jsem dělala špatně). Bolest bych ještě nějak překousla...
Zajmala by mě Vaše zkušenosti s těmi gillette Venus a podobnými: Jestli oholení vydrží déle, nohy sou hladčí atd.
Používala jsem gillette venus a měla jsem po něm pupínky také. Nejvíce z holících strojků mi vyhovuje wilkinson sword, nebo zkuste opilku či weet depilační krém. Ten chloupky vypálí a nerostou trochu dýl. Ale opatrně ať si nespálíte kůží (pokud krém necháte dlouho působit , nebo ho budete moc dřit z kůže pryč).
Díky za odpověď, depilační krémy jsem zkoušela ale spokojená jsem nebyla ani s jedním. Pokaždé mi nějaké chloupky zůstaly, takže jsem to musela ještě doholit (šlo to zase jako když samo to jo). Ale zase to bylo bez pupínků, pokožka se mi naštěstí nedráždila. Ale vadí mi to že mi zůstavajá ty chloupky.
Už jsem se rozhodla, zkusím tan obyčejný gillette venus a uvidím.
Já nedám na epilátor dopustit, pokud jde o NOHY. Myslím, že pupínky má každý a taky to každého bolí, ale z vlastní zkušenosti vím, že oba tyto efekty se časem zeslabují. Používám epilátor asi 10 let a už docela dlouho bolest necítím prakticky žádnou a pupínky ani nevím, za jak dlouho zmizí, vůbec o nich nevím, tipuju to možná tak na odpoledne. Takže když se teď v poledne "oškubu", tak můžu klidně večer vyrazit na beach party :D Když se člověk škube poprvé, tak to určitě pěkně bolí a pupeny jsou pořádné, ale jak říkám, kůže si zvykne. Jinak třeba voskové pásky bolí méně, ty jsem používala, když jsem se nemohla odhodlat ke škubání epilátorem, ale spíš proto, že mně to nebaví, jedna noha trvá tak 5-10 minut, ale zase tak jednou za tři týdny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.