Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo o nějakém účinném prostředku na zakrytí uší či ucpání uší,Potřebuji na spaní.Takové ty měkké pěnové,co mají v rušných provozech mám zaražené až v mozku a stejně slyším. Díky
Já jsem tu nedávno psala, jak jsem ze všeho na nervy - 30 let doma s postiženým synem, hluční sousedé a někdo mi doporučil špunty do uší - nějaké speciální - no, já musím být k dispozici synovi, takže nic, ale pro vás - ochranné špunty do uší 3M, firma RAR nářadí, zarazila mě jen cena 1290 korun, ale kdybych věděla, že to pomůže, tak to dám.
Před pár lety jsem v práci dostala speciální plastová sluchátka s několika komorami, jelikož tam byl hlučný provoz. Jsou na tkanici, spojená, v plastové krabičce, která se nechá připnout třeba na kapsičku bundy.
Ta jediná mi vyhovují. Moc. Měla jsem je v nemocnici, na pokoji jsme byly 3, noci asi poměrně rušné a já spala jako andílek a neslyšela jsem nic. Jen lituji, že jsem si v té práci nevyzvedla aspoň dvoje. Nevím, jestli se něco podobného koupí. Možná v Řempu?
Až se manžel probudí, nafotím je a dám na Poradnu, aby bylo jasné, o čem mluvím. Mám je totiž v ložnici v nočním stolku a nechci ho rušit. Nedám na ně dopustit. Jaga.
Už je tady, kočičko. Manžel sice nespal do jedenácti, ale já jsem se dala do práce a vzpomněla jsem si až teď. Tak ať seženeš podobné a ať Ti vyhovují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.