Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Účinné ucpávky uší

Od: kocicka* odpovědí: 11 změna:

Nevíte někdo o nějakém účinném prostředku na zakrytí uší či ucpání uší,Potřebuji na spaní.Takové ty měkké pěnové,co mají v rušných provozech mám zaražené až v mozku a stejně slyším. Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pěnové moc neizolují - zkuste voskové, mně se opravdu osvědčily :)

kocicka*

vadí mí,že jsou jednorázové

hodnocení

0x

Já jsem tu nedávno psala, jak jsem ze všeho na nervy - 30 let doma s postiženým synem, hluční sousedé a někdo mi doporučil špunty do uší - nějaké speciální - no, já musím být k dispozici synovi, takže nic, ale pro vás - ochranné špunty do uší 3M, firma RAR nářadí, zarazila mě jen cena 1290 korun, ale kdybych věděla, že to pomůže, tak to dám.

V pohode. Ta cena je za 200paru.

balzerka
hodnocení

0x

A což na to sluchátka?

kocicka*
hodnocení

jak?,existují nějaká,která ve spánku nerozmačkám

hodnocení

0x

Také jsem tento problém řešila a stejně jsem skončila u pěnových... Zkoušela jsem i jakési potápěčské - mám dojem, že s nimi nebylo slyšet vůbec nic, ale zato hrozně tlačily zevnitř do uší.

hodnocení

0x

Před pár lety jsem v práci dostala speciální plastová sluchátka s několika komorami, jelikož tam byl hlučný provoz. Jsou na tkanici, spojená, v plastové krabičce, která se nechá připnout třeba na kapsičku bundy.

Ta jediná mi vyhovují. Moc. Měla jsem je v nemocnici, na pokoji jsme byly 3, noci asi poměrně rušné a já spala jako andílek a neslyšela jsem nic. Jen lituji, že jsem si v té práci nevyzvedla aspoň dvoje. Nevím, jestli se něco podobného koupí. Možná v Řempu?

Až se manžel probudí, nafotím je a dám na Poradnu, aby bylo jasné, o čem mluvím. Mám je totiž v ložnici v nočním stolku a nechci ho rušit. Nedám na ně dopustit. Jaga.

kocicka*

to budeš hodná,když dáš foto

Už je tady, kočičko. Manžel sice nespal do jedenácti, ale já jsem se dala do práce a vzpomněla jsem si až teď. Tak ať seženeš podobné a ať Ti vyhovují.

Účinné ucpávky uší
Účinné ucpávky uší #2
kocicka*

jj,takové jsem na netu viděla a nebyly ani příliš drahé.Nejvíce vychvalovali novinku apline sleepsoft - stojí sice 350 Kč,ale proč ne,když budou účinné.Nemáte někdo zkušenost?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]