Nejste přihlášen/a.
Zdravím, už týden ležím v nemocnici kvůli zvýšenému ALT v krvi. Měla jsem 7,0. Na žádnou nemoc nepřišli a začíná to klesat (v pondělí kontrola u obvodní - 7,0, ve středu (jen s jaterní dietou) kleslo na 4,0, ale to už jsem byla večer hospitalizována, v pátek po lécích 3,0 a dnes mi dělali další, ale ty ještě nevím...). Ještě mají dělat nějaké testy, ale ty můžou trvat i 3 týdny, proto chci dnes podepsat revers a docházet ambulantně. Jinak žádné příznaky nemám... Ty hodnoty se zjístily náhodou. Akorát mám dotaz ohledně antikoncepce, jestli má někdo zkušenosti.. Brala jsem Minisiston.. může to být způsobeno tím? protože jakmile jsem jí vysadila, tak mi to začalo klesat samo.. Do toho teď ještě spousta stresů.. Co myslíte ženy, nějaké zkušenosti?
Nikčo, držte se a nevymýšlejte nic s reversem. Dnes je doba, kdy ve špitále nikoho pro nic za nic nedrží! Když po vás chtějí, abyste tam zůstala, tak to vydržte! Máte dost jiných problémů a nekomplikujte si ještě problém se zdravím. Na všechno, tedy i na antikoncepci se zeptejte. Lákaři vám řeknou přesně! Držte se, uzdravte se.
Ale no tak! Sluchátka, muzika a spánek jako ve vatě. Přes den nějaké mluvené slovo a posunout se z normálního světa. Jídlo? Však oni moc dobře vědí, proč takováhle dieta. Vědí, proč máte jíst méně a všecko na vodě, než normálně. Věřte, důvěřujte doktorům! Mi se to vždycky vyplatilo. Tři týdny jsou stále lepší, než cirhoza jater a problémy s trávením, po celý život!
Babi, někdy je domácí léčení lepší, jak to nemociční.. Už hlavně proto, že je člověk doma. Tady v té nemocnici se věčně člověk nevyspí, pořád (kór na infekčním) pláčou v noci děti, nemociční strava a to člověku moc nepřidá. Jestli-že výsledky mi dnes dopadnou líp, tak určitě bych chtěla domů. Lékař mi řekl, že s tímto se ještě nějak nesetkal, ale že možný je vše.. Prošla jsem různými vyšetření, kde bylo vše dobrý..
Tak mě dnes propouštějí. Výsledky byly natolik dobré, že můžu jít Ale pořád mi není zcela jistá ta příčina toho .. To už se ale asi nedozvím ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.