Nejste přihlášen/a.
Rád bych se zeptal zda je oblečení z hmka kvalitní, chci tam nakupovat hlavně věci ze lnu.. Nejprve jsem chtěl nakupovat v bushmanu ale konverzace ktorou sam před měsícem založil mě tak trochu odradila a zastrašila, našel jsem i jiné negativní rcenze /konverzace o bushman: poradte.cz/... /
Sice má bushman na stránkach nápsáno jak je vše vysoce kvalitní a byl sem se i podívat na to oblečení a nepřišlo mi nekvalitní.. ale ty recenze mě trápí no.. nezajímm se o módu já jen hledám kvalitní oblečení pro běžné nošení, proto ten len a navíc ho mám rád.. bushman se mi i líbil po strance střihů. Prosím poraďte mi obchod s kvalitním oblečením, jaký máte názor na hmko a na bushman. Děkuji.
S pánským Hm zkušenost nemám, ale s dámským ano. Cena bych řekla že odpovídá kvalitě, která je leta stále na zhruba stejné úrovni.
S Bushmanem zkušenost nemám, ale asi bych nějak zvlášť neřešila recenze, protože 100lidí =100 názorů. Nakonec Ti spokojení stejně málokdy napíší, takže v tom objemu prodaného zboží, co znamená pár negativních recenzí?
Navíc, když píšete, že Vám nepřišlo nekvalitní? Klidně bych si něco koupila, pokud by se mi to líbilo? Stejně to určitě nechcete nosit 20 let, že?
Nestalo, je na nošení v pohodě.
Zdravím.!
Kukněte zde: decathlon.cz/...
Chápu, že Vám značka "Quechua"nemusí nic říkat, ovšem jejich výrobky jsou velmi kvalitní.!
Před několika lety jsem to vůbec neznal, navíc tyto výrobky se u nás vůbec neprodávaly.
Mám od této firmy zimní bundu s mikinou a jsem velmi spokojen.
Po několika letech působí "neopotřebovaným"vzhledem a furt hřeje.
Vzhled je velmi nenápadný a o to mi hlavně šlo... Je to takový "Bushman", v jiném kabátu.
Jinak u H+M jsem koupil boty, které jsem po dvou měsících s jistými problémy vracel.
Stály přes 2.500,- a za chvíli se rozpadly.!
Tak bacha.!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.