Nejste přihlášen/a.
Asi před týdnem jsem koupil v Relaxu sluneční brýle ve slevě, avšak až dnes jsem si všiml, že při otáčení hlavou se obraz deformuje a při nošení déle než 5 minut se mi z toho točí hlava a nedají se nosit. Na prodejně jsem si toho nevšiml. Myslíte, že se to dá reklamovat? Nebo vrátit peníze? Na brýclích jsou ještě originální nálepky.
V obchodních podmínkách píšou "Kupující má právo odstoupit od smlouvy ("vrátit zboží") do 14dnů od převzetí dodávky a to i bez uvedení důvodů."
Jen nevím jestli se to nevztahuje pouze na eshop, já ty brýle kupoval osobně...
Toto zákonné ustanovení - odstoupení od smlouvy do 14ti dnů, skutečně platí jen na produkty kupované na dálku, po internetu či telefonu. Ale nezoufejte, brýle běžte reklamovat.Podle nového občanského zákoníku s platností od 1.1.2014, pokud je reklamace v prvních 6ti měsících po nákupu -po převzetí zboží,platí pro vás výhodnější právní režim.Podle zákona se předpokládá, že zboží-brýle již mělo nedostatek v době převzetí, máte tedy automaticky právo na jeho výměnu. Pokud ale prodávající tyto brýle již nemá a bude vám nabízet brýle jiné, za stejnou cenu, nemusíte s tím souhlasit a můžete požadovat odstoupení od smlouvy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.