Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit, mám mastnou pleť, nemám ji nějak špatnou, jen se stále mastí, na tvářích, nose a bradě je začervenalá a mám problém s tmavýma kruhama pod očima. Vyzkoušla jsem mhono makeupů, ale žádný mi nesedl, za prvé, protože jsem hodně světlá a vše je na mě stále tmavé a za druhé, ikdyž použiji malé množství tak se mi strašně sráží, hlavně v okolí očí (pod očima) a na nose. Zkoušela jsem i báze, ale vždy to skončilo stejně. Nyní používám na celý obličej tekutý korektor Catrice Camouflage a pod oči korektor Rimmel Match Perfection a zapudruji rimmel stay matte. Ale stále to není ono, po nějaké době mi pod očima zalézá do vrásek, na nose a v jeho okolí sráží, vypadá to prostě příšerně. Nevím co dělat. Nyní bych chtěla zkusit Revlon Colorstay make-up pro smíšenou/mastnou pleť nebo Loreal infallible 24h matte. Ale vůbec nevím, který mám vyzkoušet. Dokáže mi zde někdo poradit co mám dělat? Měl zde někdo stejný problém, jako mám já? Budu vám vděčná za jakékoliv rady a typy. Děkuji Marie (16)
Začla bych ranním a večerním čištěním pleti,nějakým gelem na mastnou pleť nebo na akné,ty většinou vysušují,takže pleť bude sušší a žádný krém,nanést rovnou makeup (bezolejový)nebo BB...nebo jen kvalitní pudr.Já bych volila pudrový makeup třeba nějaký takový krasa.cz/... Než makeup+pudr,cenově to vyjde na stejno jak jeden pudrový makeup,bez mastků a olejů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.