Nejste přihlášen/a.
Poslední dobou se snažím zhubnout, tím pádem jím zdravě. Ale jeden den jsme si prostě dovolila se pořádně najít, není to tak že bych v tu chvíli sežrala všechno co jsem viděla, ale prostě jsem si dopřála. Ještě večer jsem si dala pár piv. Moje normální váha bývala 60 kilo. Už jsou to dva dny od mého "přežeru" a váha je na 63 kilech. Samozřejmě ne že bych se kvůli tomu začala hroutit, jen mě spíš zajímá kde se to vzalo, protože mi přijde jako hloupost kvůli tomuhle jen tak z ničeho nic nabrat tři kila, navíc to na mě ani není vidět, tak kde se ty 3 kila schovávají?
Je přece běžné, že váha o tři nebo i čtyři kila hapruje. Trocha vody po nějakém slaném jídle, pomalejší zažívání, jiná fáze cyklu a je to. Navíc píšete, že normální váha bývala 60kg - jestli jste se nevážila těsně před tím přejedením, tak bych byla opatrná ve tvrzení, že jste 3kg nabrala. Mohlo tam jedno dvě být už před ním, ne?
Mám malou kočku, neroste mi, váží mezi 1250 a 1450g. Když se pohybuje u horní hranice, tak z legrace říkám, tys ještě dneska nekakala, viď?
Tak ale určitě z jiného důvodu, než je to přejedení
Bylo to chvilku před tím přejedením, takže tím že jsem ty 3 kila nabrala po přejedení jsem si jistá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.