Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápach z úst

Od: alecram* odpovědí: 14 změna:

Mám problém,potřebuji poradit,jak říc někomu na kom mě záleí, říc a mu páchne z úst,aby si vyčistil zuby.Zná někdo etrné řeení.Děkuji za radu

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

3x

Já se třeba zeptám, jestli si nedá výkačku. Kdo nemá dlouhé vedení, obvykle zabere hned...

alecram*
hodnocení

Děkuji za radu,nabízená žvýkačka pomohla,začal chodit k zubaři

sebod*
hodnocení

1x

podle mě nikomu nesmrdí z pusy proto, e si nečistí zuby. Problém je jinde. Zkaený zub, nebo třeba problémy s trávením.

Pokud to nečištění je je opravdu dlouhodobé, může být cítit hnijící plak a zbytky mezi zuby, ale to nebývá zdaleka tak intenzivní, jak by se mohlo zdát. Ale dlouhodobé nečištění způsobuje paradentozu, vznikají tzv. parodontické choboty (kapsy mezi dásní a zubem), v nich se může objevovat hnis a ten může zapáchat opravdu hodně.

ovczaak*
hodnocení

0x

pokud vám na něm záleí,je vám blízký. a blízcí si lidé by měli zvládat i nepříjemné věci... take hezky česky - promiň,je ti cítit z úst,nějak to,prosím,ře. je v tom problém? on vám na oplátku řekne - vyměň si klávesnici,blbnou ti písmenka ,, a t *smich*

doplněno 29.09.16 21:05:

a admine,problém,poradna některá písmenka neumí...*sok*

slon

Asi tu řádí písmenkorout. Pokus : eulička ulala íalu

Jinak, jak píe sebodka, pro někoho je to věčný boj, který ovlivní jen tuny tiktaků a vejk

Tak potvrzeno. Háckovatý pismenka nejdou

ui

žrout písmenkožou - zkouška pěkný šlak čína čiilý řiť žalud pýr padá buď niť viň

hodnocení

0x

Vzala bych ho stranou a řekla mu to mezi 4 očima. Také si myslím, e to není ne/čitěním zubů, problém bude jinde. Pro začátek bych asi koupila ústní spray a dala mu ho, ne si to vyřeí.

doplněno 29.09.16 21:17:

*zed* někdo mi krade písmenka

hodnocení

0x

Ještě mne napadlo, když´se s tím dotyčným setkáš, je již nasnídaný? Tedy když je zcela prázdný žaludek, tak vzniká tento problém. Pak ještě kolikrát to bývá kvůli jednomu kazu na zubu a po opravě je problém pryč. Jednomu příteli jsem stále cpala Tikťaky, ale to je jen dočasné řešení. Vem to přes ty zuby, poptej se, jestli nemá kazy a když se bude divit, tak řekni, že je to tak cítit.

coco

Nekdy je citit neprijemny dech i u diabetika, to nepomuze ani silna ustni voda , bohuzel. *uf*

doplněno 30.09.16 12:46:

U diabetu je ten neprijemny pach dechu takovy specificky, ne hnilobny jako u zkazenych zubu.

Specifický--acetonový

hodnocení

0x

Taktně bych se zeptala, zda nemá nějaké problémy se zuby, nebo s dásněmi. Dost často právě dásna působí svým krvácením zápach. Pak bych doporučila odstranění zubního kamene a může být po problému. Souhlasím, že to asi nebude nečištěním chrupu, dokonce ani kazem, to zdaleka nebývá tak cítit, jako rozkládající se krev, byť v oblasti jednoho zubu.

hodnocení

0x

Zápach z úst nemusí být jen nevyčištěnými zuby. Někdo tady už něco vyjmenoval. Já přidám ještě reflux. *sok* Jak to říci? Klidně, stranou všech, upozornit, že může mít zdravotní problém a měl by ho včas léčit.

korina*

u nás v práci byla učetní a ty děsně bylo cítit z pusy a víte čím to bylo? Jazykem , poměrně ml. žena a měla tak ošklivý rozřezaný jazyk a v něm jí zahnívalo něco málo jídla. no fuj , nakonec se s tím léčila.Pamatuji se že naší sousedce tak bylo cítit z pusy že jsem poznala že byla u nás , bylo to cítit ve vzduchu v celém bytě.tak to tomu člověku na rovinu řekněte , lepší než uhýbat při hovoru . vše se dá léčit , hezký večer

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]