Nejste přihlášen/a.
dobrý den, mám dotaz.
přítel by mi to chtěl udělat pusou, ale já se strašně moc bojím že mu ,,nebudu chutnat a vonět tam dole , hrozně bych to chtěla, kolikrát už se dostal skoro na věc, ale já řekla že ne, že se bojím. to , že je to z důvodu jak sem zmínila on neví. nevím co si myslí, ale určitě ne to že se bojím abych mu chutnala.
co s tím?
díky moc
Dobrý den, ono bude stačit, když dodržíte hygienu oněch partíí a přítel si už poradí (když se k tomu má dobrovolně). Jsou ženy, které odmítají tuto praktiku, protože se tam cítí nečisté a nepřipravené. Takže, Vy buďte připravená, čistá a hlavně se z toho nestresujte nebo si v hlavě vytvoříte blok, neuvolníte se a vůbec si to neužijete (což se může stát a poznáte, že to nechcete, tak už to dělat nebudete). A dělejte to jenom dobrovolně - nikoliv na přání partnera. Zdravím!
P.S. Pokud by šlo skutečně o chuť, tak je vhodná např. šlehačka .
Odmitnuti neni na skodu ani z duvodu nakazy od partnera, jehoz zdravotni stav neznas, staci kdyz ma opar /nachylnost, nebo zkazene zuby, nebo cokoli nejak virulentniho a zena to odnese s problemy na sliznici vcetne vzniku vridku na cipku. Zrovna tak muz se muze nakazit od nemocnych "kuraku" kterehokoliv pohlavi pri kurbe penisu. Na to bacha !
Nekdo se tady inspiroval a napsal o tom clanek - zajemci viz dnesni Eurozpravy na Seznamu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.