Nejste přihlášen/a.
Mám na mysli tzv. hvězdičky, s těmi semínky, co jsou v Lidlu ap. Že bychom si je zmražené uložili na chalupě v mražáku a pokaždé upekli jen, kolik potřebujeme.
Když jsem si zadal do googlu mražené pečivo k dopečení, dostal jsem celou závěj odkazů - takže záleží na tom, odkud jste.
Na druhou stranu, vidím trošku problém s dovozem. Že než ty polotovary na chatu dovezete, tak tak vám povolí a opakované zmražování asi nebude úplně dobře.
Nejspíš bych doporučil některou z mnoha typů automatických pekáren. Chleba budete mít čerstvý a i to těsto na kaiserky se v něm dá udělat (a co neupečete, tak si spánembohem zamrazte sami )
Nebo přímo u výrobce, namátkou například e-shop pro velkoobchodní zákazníky na adrese mujbidvest.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.