Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malá prsa, tlustá postava

Od: hul odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, jsem už fakt zoufalá. Mám hodně kg, jsem fakt dost při těle. Ale nemám žádné prsa a tím žádné myslím fakt - jako nějaká malá holčička, prostě lentilky ... snažím se zhubnout, ale moc mi to zatím nejde, ještě mi půjdou dolů ty zbytky povislých prsou ... :/
Vaše názory? Vaše zkušenosti? hledám spíše porozumění, povzbuzení, rada na toto asi není :(

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím. Neuvádíte věk, ale velikost prsou neřešte. Je důležité mít prsa zdravá a ne velká. Nadváhy se zbavíte správnou životosprávou. Změnit své stravovací návyky, dodržovat pitný režim (vynechat sladké nápoje) přidat pohyb. Ale ať je Vaše postava jakákoliv, mějte se ráda. Nikdo není dokonalý a není třeba mít nízké sebevědomí. Důležité je, aby z Vás druzí cítili pozitivní energii a cítili se ve Vaší přítomnosti dobře. Pak nikdo nebude řešit jestli máte "lentilky" nebo pětky. Hlavu vzhůru, příroda holt nadělila každému jinak..

zelenydabel*
hodnocení

1x

Máš to v genech? Byli i tví rodiče, prarodiče atd... tlustí?

Vesměs většina lidí dnes má problem v tom, že jí nezdravě. Chipsy, sladké, hodně masa (ale není to jen jídlo ale i pití. Kde jaká kofola a sodofky oslazené). Na masu není nic zlého ale jde o to, jaká kvalita a jak často je.

Zkus si sepsat co jíš, v jakých časových intervalech. A taky si sepiš, jak moc se hýbeš. Chuť na sladké, zkus začít zahánět něčím lepším. Třeba si kup kvalitní mléko, dej k tomu ovoce (natrhej, kup) a celé to zmixuj. Nebude ti to asi chutnat ale bude to tím, že již jsi zvyklá na určitou dávku cukru. A přírodní produkty bohužel nejsou tolik přeslazené. Dále domácí tvaroh a udělej si ostravaček. Nejde o to, jíst kvanta zeleniny. Jde o to, jíst normálně, zdravě. Nic nepřehánět. Strava by měla být vyvážena. Já si třeba dělám i ovocné šťávy a zeleninové šťávy za pomocí odšťavňovače. Něco pak zamrazím a něco málo vždy vypiju. Né najednou. Zelenina a ovoce by neměla jít proti sobě. Vždy by měla být nějaká přestávka. Dělá to hodně. Jinak má švagrová byla kdysi silnou. Přibrala i po dětech. Začala ve 40 letech cvičit podle nějaké francouzsky na youtube.com pak podstoupila operace na odřez přebytečné kůže a dneska je spokojená.

Chce to se i více hýbat. chůze je fajn ale zdraví prospěšná je svižná chůze. Cca tak 30 minut.

Co teď?

Nejdříve musíš nastavit svou hlavu. Chceš být pěkná a chceš schudnout. Začni tedy postupně implementovat lepší stravu. Jez častěji a v menších dávkách. Když můžeš projdi se pěšky. Svižnou chůzi. Doma začni s cviky na celé tělo. Pokud nemáš nikoho kdo by ti to ukázal, zajdi do fitka. Nebo někde, kde ti ukážou a řeknou jak dobře držet tělo (najdeš i na youtube.com plno videí. Už asi ohrané, ale já často doporučuji Tomáše Jehličku. Ale najdeš i jiné. Kde na videích najdeš postupy. )

Začínej pomalu. V malých sériích.

Plavání taky není od věci. Člověk posilní celé svalstvo a shodí kila. (koukni na totální plavání pokud neumíš plavat. Mimo jiné prezident asociace totálního plavání v Japonsku byl taky tlustý a prostě začal plavat. a dnes je štíhlejší než kdysi. Vypiloval k dokonalosti techniky total immersion (totální plavání). To jen na okraj.

Musíš ale chtít. Z prvu se ti nebude chtít a půjde to z tuha.

Dobrá rada. ve spodním prádle se nafoť a změř míry. Po týdnu znovu. Za další týden znovu. A až se za měsíc, nebo na nový rok podíváš, zjistíš, že máš třeba o 5 kg méně.

Tak ať se daří.

wehappyfew*
hodnocení

1x
Zdravím,
mít velká prsa není žádná výhra. Hned bych si to s vámi vyměnila. Od základky mi mé poprsí bylo vždy na obtíž. Častá absence tělocviku, protože jsem se odmítala svlékat před ostatními, co nosily krásné barevné podprsenky a měly do nich co dát, resp. komplet jejich šatník byl fešnější, odvážnější. Celkově sport zanedbáván, jelikož obří nalejváky při něm překáží, je to nepohodlné, což se podepsalo na váze (80kg/167cm). Obezitu+dudy (převážně se týká příslušnic ženského pohlaví) máme v rodině.
S nadměrnými ňadry se samozřejmě dostavily zdravotní problémy, bolesti zad, zařezávání ramínek (modřiny), vyrážky pod prsy. O spaní na břiše si mohu nechat zdát. :D
Víceméně jsem se začala mít ráda nedávno. Kdy jsem samu sebe dokopala k radikální změně životního stylu. K přechodu na zelenou stravu, vyhodila maso, pečivo, všechno sladké, nezdravé (energeťák, chipsy..) a začala pít čistou vodu, chodit pěšourem. Za půl rok shozeno 25kg, dál klesá, a konečně vypadám k světu a cítím se lehčeji, happy. Zhubnou lze, ale je třeba pevnou vůli. (;

hodnocení

1x

Z toho nemějte mindráky a mějte se ráda taková, jaká jste. Znala jsem jednu paní, po které muži "letěli" a ona neměla žádná prsa. Chlapi nekoukají jen na prsa. Jinak štíhlá byla. V nejhorším případě si za čas můžete "pořídit" nová. Spíš se zaměřte na stravu, abyste byla zdravá, štíhlá a cítila se dobře. Mějte hodně pohybu a nejezte po šesté hodině. Ostatní poradili dobře. Zdravím.

hodnocení

0x

Může za tím být i nějaký hormonální problém. Jinak je lepší být i bez prsou, ale štíhlejší - už ze zdravotního hlediska. :)

Zkušenost mám takovou, že jsem jednu slečnu s podobnou postavou znala - a v jejím případě to, mám dojem, bylo ovlivněno právě hormonální nerovnováhou.

hodnocení

0x

Vůbec bych to neřešila, aspoň tam v létě pod nimi nemáte potopu. Jsou muži, kteří upřednostňují méně vyvinuté poprsí.

Jednou si třeba našetříte a necháte si udělat velikost dle svých představ. ;)

Dejte se do hubnutí, prsa neřešte.

hodnocení

0x

Nezoufejte, švagrová na tom byla v mládí stejně a ke čtyřicítce se to zlepšilo, aniž by ztloustla. Můj 1. muž moje prsa vychvaloval, že jsou akorát do ruky a takové, že má nejradši. Můj druhý muž má rád velká prsa, qale přeci jen má asi radši mně, když mi neutekl! Důležitější je přitahovat lidi povahou, ostatní ošálíte klidně šprndou s molitanem (tedy až na toho jednoho doma). Víte,l co je takových žen?

bezec
hodnocení

0x

Malá prsa vůbec nejsou problém, to se jen moc prohlížíš. Zaměř se na postavu a celkovou pohodu. Nejde to rychle, ale když vydržíš tak to bude fungovat. Žádné zázračné diety nejsou, musíš si to vydřít. Trvale změnit způsob života. Jíst všechno, hodně zeleniny, nevynechávat ani sladké, porce tak aby příjem byl jen o něco málo menší než výdej. Rozumně hubnout se tá max. dvě kila za měsíc, rychleji není dobré. Co nejvíc pohybu vytrvalostního typu, ideální je nordic walking, nebo běžky. Na zátěž musíš najet postupně v řádu týdnů až měsíců - pokud začneš 20 km procházkama tak po týdnu chcípneš. Musíš postupně, první týden 2x týdně na půl hodiny, druhý týden 2x na hodinu, třetí týden 4x na hodinu, 4. týden 4x na hodinu a půl. Až něco shodíš, zesílíš a zlepšíš kondici, tak můžeš přidávat na intenzitě = začít běhat. Je dobré kombinovat víc sportů - bazén (plavat všechny styly, za hodinu aspoň 2 km), tělocvična - něco pro ženský ala zumba, klidně bojový sport. Neřešit "co tomu řeknou lidi když uvidí kouli sádla chodit s hůlkama" ale sebrat se a jít. Brečením u zrcadla to nejde. Když zabereš, tak není problém za dva roky mít štíhlou sportovní postavu a udržet si jí.

Ohledně prsou - většina sportovkyň ma malá prsa (logicky málo tuku = malá prsa) a jak hezky vypadají..

Ze začátku můžeš mít váhu stejnou - budou sílit svaly a ty jsou těžší než ubývající tuk, tj. budeš mít pocit že se měsíc nic neděje a námaha je zbytečná, ale není to tak. Pak se to zlomí a čím lepší budeš mít kondici tím to půjde líp, přestane to být otravná dřina, ale začne tě to bavit. Zásadní je překonat vlastní lenost a vydržet...

hodnocení

0x

Já si myslím, že když takovou postavu máte v rodině, tedy v DNA, je potřeba ji neřešit. Je potřeba si najít něco jiného, v čem a čím budete krásná a úspěšná. Neřešte a netrapte se většinu života postavou, která se vám nelíbí. ;) Život není o dokonalé postavě. To vůbec!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma povislá prsa

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]