Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fimo do gelu

Od: ajulka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, všechny moc zdravím, nevite prosím kde se dají sehnat věci s fima např. motýlci, růže, kytky a jiné.

Ale chtěla bych ty nekrájené. Děkuji moc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaynab*
hodnocení

0x

Na mimibazar.cz nebo na aukru, ale pozor na prodejce a cenu. 49,- za 10 kousků je opravdu moc

jezevecfimovy
hodnocení

0x

www.fler.cz tam je spousta fima. treba najdes neco co se ti bude libit.

vranka*

Dobrý den koukala jsem na tu stránku www.fler.cz a žádné fimo jsem tam nenašla. Můžete mi prosím poradit kde to mám hledat? Děkuju *uspech*

kristina*
hodnocení

0x

e-nehty.cz/... nebo také na aukru, je to tam levnější

galapagos*
hodnocení

0x

podívej se na www.dama.cz do rubriky nehty -burzička. dost často tam někdo něco nabízí!

lowisekjessiii
hodnocení

0x

Zkuste www.aukro.cz tam najdeme hodně prodejců s tímto zbožím.

crazywitch*
hodnocení

0x

já jsem objevila nový kamenný obchod, otevřen 1.6. Nepíšete, zda jste z Prahy. Pokud ano, zajeďte do Řipské 11, Praha 2. Je tam na výběr vše potřebné a hlavně strašně moc fimo motivů.

doplněno 06.06.09 20:35:

doplňuji, že se jedná o zboží od expanails.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]