Nejste přihlášen/a.
Ahoj vsichni, dal jsem podle receptu na netu sterilovat jablicka do trouby na plech pri 125°C. Jak dlouho je tam mam nechat a po vyndani z trouby je mam obratit vickem dolu? Nekde pisi tak, nekde jinak ... nevyznam se v tom ...
Dekuji vcem
Ch
Pokud mám větší množství zralých jablek, oloupat, vykrájet jádřince, postrouhat nahrubo. Tím pak plním sklenice, dost namačkám, zavíčkuju. Žádný cukr ani žádná voda. Nic, jen prostě ta jablka. To steriluji asi 20 -30 minut při 80 stupních.
V zimě stačí jen rozválet těsto na štrúdl a otevřít sklenici, nebo dvě. Přidávám jablka i do jiných buchet. Je to bez práce a zásoba je pořád při ruce.
Právě o víkendu jsem našla ještě zastrčené 2 sklenice s nálepkou 2013. Nebylo jim nic, jablka byla jako čerstvá. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.