Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkovaní-rotaviry Ano či ne?

Od: sonka odpovědí: 5 změna:

Ahoj, chci se zeptat, jaky mate nazor na ockovani proti rotavirum. Kdyz jsem byla na kontrole s malou tak mi to doktorka nabizela, a protoze je to ockovani nepovinne tak nevim jestli ho dat nebo ne? Co myslite?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych osobně nedala. Myslím, že malé miminko má povinných očkování až až.

Určitě bych ale dala očkování proti pneumokokovi.

pb®
hodnocení

0x
Taky tak. Rotaviry ne, protože neznám dítě, které by kvůli průjmu skončilo v nemocnici. Pneumokoky ano, protože sama jsem ucho měla píchané mnohokrát, řádově to byly desítky. Dodnes si to pamatuju.

My měli rotavirovou infekci ve škole, pár dětí strávilo několik nocí na JIPu a děti z té třídy měly zrušenou výuku. Ale je fakt, že je to asi docela vzácné, nicméně si pamatuji, že se děti nakazily poměrně snadno. Už si způsob nákazy nepamatuju, jen se mi v hlavě usadilo, jak jsme si s kolegyněmi říkaly, že je to strašně lehké to dostat. Asi nějaké jídlo či hračky.

lucie*
hodnocení

0x

Taky jsme rotaviry vynechali,ale neznám Vás,nevím jak to máte.My děti nebereme(teda nebrali,teď povolujeme) mezi lidi,rodinné návštěvy minimální,s jinýma dětma nejsou v kontaktu...tak nám přišly rotaviry zbytečné.

wixen2
hodnocení

0x

Zeptejte se doktorky která vám to nabízí, zda by to dala ona svému dítěti. Jsem presvedčen, že téměř na 100% vám odpoví - NE. Pak se zamyslete, proč asi ...

Pokud odpoví ano, bude to bezdětná doktorka *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]