Nejste přihlášen/a.
ahoj, chtela bych si nechat obarvit sve cerne vlasy na hnede, ptala jsem se ve dvou salonech a oba mi rekli cenu okolo 8 az 9 tisic.. coz mi prijde strasne predrazene, salony byli sice trosku lepsi ale stejnak.. nevim jestli by bylo dobre jit do nejakeho podradnejsiho salonu kde by to bylo levnejsi, ikdyz asi o moc ne pac mi kadernice rikala ze by s tema cernyma vlasama bylo hodne odbarvovani.. je tu nejaka prebarvena cernovlaska ktera mi muze poradit nejaky dobry levny salon? Praha, Mělnik, Neratovice
Černé vlasy nepřebarvíte tak, abyste s výsledkem byla spokojena. Musí se napřed odbarvit, teprve potom obarvit na požadovanou barvu. Přestože jsou dnes barvy mnohem šetrnější, než dříve, není podle mne rozumné se pokoušet o změnu barvy v jednom kroku. Nová barva by měla následovat až s nějakým odstupem po odbarvení a stejně není jisté, jestli se podaří dosáhnout uspokojivého výsledku.
Výsledná barva může na odbarvených vlasech reagovat jinak, než byste čekala.
Některé čekaly měsíc s "flekatými"vlasy,jiné(což mi příjde rozumnější)si nechaly melír a hned barvu.Taky bych volila trochu promelírovat(zesvětlí o pár odstínů)a hned barvu.Kdysi jsem to zvládla i sama,dělám i kamarádkám,ale my tady netušíme jaké máte schopnosti,co očekáváte(přesný odstín) a jak dlouhé máte vlasy.
Je rozdílmezi kadeřnicí a kadeřnickým salonem. Běžná kadeřnice vám stáhne černou a nabarví na hnědou za mnohem méně peněz. Ty černé vlasY jsou vaše? Jestliže ano, budete mít problémy kažých cca 6 týdnů, kdy budou vidět odrosty. Jestliže toto budete chtít absolvovat, zas až tak velký problém, ikdyž finančně náročný, by to neměl být.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.