Nejste přihlášen/a.
Dostala jsem asi 20 bulv řepy,něco sníme jako saláty,ale všechno ne.Máte svůj vyzkoušený recept na zavaření?Na googlu je jich dost,ale spíš bych chtěla nějaký vyzkoušený.Musí se vždycky řepa povařit nebo by šlo oloupat,nakrájet nebo nastrouhat a pak do nějakýho láku a zavařit?S křenem,zelím nebo jen tak s kořením?Předem díky.
řepu uvařit do změknutí, poté oloupat a nastrouhat, dát do sklenic se slabým lákem, tzn. z doporučeného dávkování ho udělám třetinový - prostě slabý. Dám zavařit a v zimě dochutím jemně nakrájenou cibulko, osolím a docukruju .) je to boží .) taky už se chystám zavařovat .))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.