Ahojda, mam asi trochu blbý dotaz. Včera jsem se sešla z moji dlouholetou kamarádkou. Šli sme na vino. A po třech sklenkách sme se dost rozpovidali. A dostaly sme se až na tema sex a antikoncepce. A kamarádka je pořád vystrašená že bude těhotná i přez antinu. A řekla mi že pro jistotu bere dvě najednou. Nevěřila jsem tomu a tak mi ukázala platičko a řekla mi datum kdy pro prášky byla. Souhlasíto. Tak se ptám zda ji mohou dvě za sebou nějak ublížit a zda jí to dá věčí ochranu? Bere Lusiene. A ještě dodám že opilá nebyla ona je zvyklá .
Mě udivuje, kolik dívek dovede číst "rady" jak svádět mužské, jak se oblékat, jak se líčit a já nevím co ještě všechno, ale jsou pohodlné přečíst si příbalový leták antikoncepce. Nechápu už vůbec, co jim brání pohledat si na netu, na jakém principu jejich antikoncepce pracuje. Jak funguje. A proč funguje milionům žen. Proč se jmenuje hormonální. Počínání vaší kamarádky mi přijde jako: "Čím více proužků, tím více Adidas" Ale je to její tělo, její zodpovědnost za nedobré následky.
Dřív bylo v antikoncepci mnohem víc hormonů než dnes ve dvou pilulkach. Každopádně do sebe tu vyšší dávku hormonů cpe zbytečně. Ať používá kondom, aspoň nechytne žádný brebery.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.