Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Uvažuji o masáži na 55 minut, ale nevím, na kterou jít. Přemýšlím mezi masáží celého těla, lýtek a plosek nohou nebo hlavy a šíje. Co byste mi doporučili? Nejvíce mě láká masáž nohou, ale 55 minut mi připadá moc? Neuškodí to třeba? Byl jste na tom někdo? Nikdy jsem na masáži nebyla. Děkuji za rady předem.
Rozhoduji se mezi masáží celého těla, plosek nohou a nebo masáží hlavy, šíje.
Začala jsem si s masážemi a úplně jsem tomu propadla. Syn s rodinou mi dali totiž ke kulatým narozeninám poukaz k bezvadné masérce, na slušnou částku, ze kterého jsem si postupně odčerpávala.
1. masáž - masáž celého těla, v délce 1,5 hodiny. Byla úžasná, paní masérka nezapomněla na žádnou kost, žádný sval, žádný bůček, všechno dostalo své. Ale tím, že jsem nebyla zvyklá, jsem se druhý den špatně pohybovala a bolelo mě celé tělo.
2. masáž - také 1,5 hodiny, ale jednalo se o masáž lávovými kameny. Je taková šetrnější, nic se nepřepíná, nic nebolí. A položení těch placatých teplých kamenů na určité části těla je velmi příjemné. Je to spíš relaxační masáž. Paní pouští tiše nevtíravou jemnou hudbu, pěkně to tam voní. Člověk si zaručeně odpočine.
Lze absolvovat i kratší masáže, třeba jenom části těla - rukou, zad a šíje, nohou...Ale raději si zase našetřím a dám si rozpohybovat všechno najednou. Stojí to za to, hned jsem byla taková pohyblivější. Ačkoliv po 1. celkové masáži se mi v noci zdálo, že v železničním depu opravuji parní lokomotivu 423 - Velkého bejčka. Svářela jsem kotel, nýtovala. Prostě ty nejtěžší práce.Proto ani nebylo divu, že mě ráno všechno bolelo. Může za to ta masáž, nebo spíš ta těžká práce na lokomotivě, co myslíte? Jaga. Asi obojí.
Zrovna mi říkala kamarádka, že její manžel byl na nějaké masáži, baňkování a druhý den se nemohl hnout. Měl zdravotní problémy se zády. Tak raději na to půjdu postupně.
Vidíte a já myslela, že jste žena. Už jsme si něco psali... No nic, nevadí. Masáž hlavy trochu znám od kadeřnice. A je mi to příjemný a uspává mě... Tak na to asi půjdu a na nohy. Jinak nemám partnera, který by mě masíroval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.