Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Tak už mi došla první objednávka od "Ali" a já bych jim tam chtěla také napsat do toho hodnocení že jsem spokojená s výrobkem i rychlostí dodání a udělit jim ty hvězdičky, ale nevím jak na to. Klikla jsem samozřejmě na to "confirmer la receptionde la commande - potvrďte dodání objednávky", tam jsem dolů napsala svůj názor a poděkování a odeslala, ale nikde se to v tom hodnocení u toho výrobku zatím neobjevilo. Udělala jsem to včera. Jen mi tam prodejce do mé objednávky odepsal, že mi moc děkuje za reakci a potvrzení přijatí balíčku. Ale já bych chtěla aby se to objevilo u toho konkrétního výrobku, protože když jsem já hledala, tak mi právě názory kupujících hodně pomohly při vybírání a všimla jsem si, že z České republiky tam byl pouze jeden názor psaný česky. Jinak to tam zákazníci nechávají překládat na tom překladači z Google a to jsou někdy opravdu hlavolamy Já to mám nastavené na francouzštinu, anglicky tak dobře nemluvím. Ale chtěla bych to tam právě napsat česky, protože si myslím, že to pomůže našim zákazníkům. nevíte teda někdo na co mám kliknout, abych se dostala na správnou stránku? Děkuji moc.
To se taky neobjeví. Nejdříve uplynou ochranné lhůty a taky to je cenzurované. Údajně neprávem kritické hodnocení se nezveřejní. Taky budu psát. Uběhla lhůta 60 dnů, prodejce prodloužil o 40 dnů. Pořád píše, že to poslal. Zboží nikde. Komu věřit. Otevřel jsem spor. Pořád píše ať to zruším. Nenechat se ukecat. Zrušeny spor již nejde znova otevřít. No Aliexpress to rozhodl a již vracejí peníze. A mám další položku kde za tři dny končí lhůta. Jinak nejkratší termín dodání bylo 8 dnů po objednávce.
Já jsem toho objednávala celkem hodně. Jsem ale úplný nováček, dlouho jsem váhala. Ale teď se mi to moc líbí a každý den u toho sedím protože toho tam je takové spousty a ve všech směrech, že ani nevidím čas běžet a najednou je večer. Já jsem objednala vakuovačku potravin, ta byla za 27 dolarů a tak jsem poprosila prodejce o napsání nižší ceny, aych tady neplatila clo. Napsal na balíček 5 dolarů,
včera mi to došlo, čekala jsem dvacet dní. Bylo to krásně zabalené, hlavně to funguje výborně a nic jsem navíc neplatila. Takže já jsem zatím spokojená a chtěla bych jim spíše udělit hvězdy, ne je hanět. Pak jsem objednávala kamínky-třpytky a vyšívané nášivky pro kolegyni a několik překrásných pugétů pivoňek a růží a několik takových srandiček do kuchyně. Také pro kamarádky a pro sebe. Prozatím došel jen ten přístroj, ale ještě to není ani měsíc od první objednávky. Takže já jsem zatím nadšená. Ale mně právě pomohly ty recenze, protože tam lidé píší i negativní zkušenosti, nejenom ty ovace. Myslím, že to necenzurují, protože tam je kolikrát i odpověď prodejce, který píše, že ho zákazník měl napřed kontaktovat a domluvit se s ním, než ihned napsat špatné ohodnocení. A to tam je opravdu někdy hodně ostré vyjádření na adresu prodejce. Proč by to cenzurovali, to by pak nemělo vůbec žádný smysl. Ono to chce opravdu číst ty recenze a podle toho si vybrat prodejce. Já to tak dělám. Tak uvidíme co bude dál.
A ještě jsem si vzpomněla. Můj kamarád, který mi pomáhal s přihlášením a který u nich kupuje už asi tři roky, tak mi řekl, že se mu také stalo že vypršela ta stanovená lhůta k dodání zboží a on otevřel spor, peníze mu přišly zpět na účet a za tři došlo i to zboží. Takže ho měl úplně zadarmo, ale byla to chyba toho prodejce. A on nekecá, znám ho dobře.
Ano, přesně tak jsem postupovala a tam dolů jsem napsala tu pochvalu, protože si ji prodejce zasloužil. On sám také asi za dvě hodiny reagoval a napsal mi, že mi za pochvalu děkuje. Ale když jsem se pak podívala znova na ten samý produkt a u toho samého prodejce, tak je tam přece nahoře hodnocení toho produktu a také prodejce, na to se klikne a dole se rozbalí celý sloupec s názory kupců. A tam je možnost dát 1-5 hvězd. A tam se potřebuji dostat. Mně se teda možnost hodnocení neobjevila při postupu který uvádíte. Ale asi jsem si nevšimla, tak uvidím příště. Teď už tam je jenom napsáno, že transakce proběhla v pořádku a zboží je doručeno. Nic víc.
Nejde o to co si myslím, ale co se píše v záložce Feedback. S hodnocením musí souhlasit i prodávající, pak lhůta 30 dnů a hodnocení nesmí být zneužito.
Většina hodnotí, že to rychlé dostali. Na reklamaci chtějí video. Těžko se dokazuje že TV tuner nefunguje. Dalkově ovládaná zásuvka sepne náhodně občas a nabíjecí baterie je za měsíc k ničemu. To již nelze psát hodnocení. Byl to boj, ale dopadlo to
No já také nevím jak dlouho to bude fungovat . Ale tak trochu s tím počítám dopředu, že to na nějaké roky užívání nebude. Ale uvidím jestli ty květiny budou opravdu takové, jako jsou na obrázcích. To už je jiné uzboží a tak jsem opravdu zvědavá, jestli to není nějaký šunt. Ale právě tam jsou fotky od zákazníků, kteří je mají doma na stole, takže foto dělají oni, ne prodejce a tam jsou ty pugéty zrovna tak krásné. Ale také tam někteří nadávají a stěžují si, že jsou pugéty hnusné a polámané a že prodejce nedoporučují. Docela chápu vaše naštvání na ten výrobek co jste dostala. To by mne také hodně štvalo. Ale když Vám nakonec Ali vrátil peníze, tak to uznali a to se mi zdá dost dobře zabezpečené na tomto portálu. Ale já mám zatím pouze jednu zkušenost a ta je dobrá, uvidíme jak to bude dál. Rozhodně to napíši.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.