Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyrovnat vlasy

Od: vlasatice odpovědí: 5 změna:

Prosím, nemáte nějaký fígl nebo radu na domácí narovnání vlasů? Mám v pravé straně ofiny tři prameny každý o síle tužky, které se mi kroutí. Jinak mám vlasy husté, lehce vlnité, jen v ofině ty nezkrotné prameny. Dříve jsem nosila vlasy delší po ramena a ty prameny se tam nějak ztratily a nedělaly "rotyku". Teď, asi půl roku mám krátký účes. Žehlička nic neřeší, protože když není mlha, tak se zpotím a než dojdu do práce, tak je vše v původním stavu. Chtěla bych si je vyrovnat sama, protože žádat o to kadeřnici mi nejde přes pusu. Prosím tedy o radu vás a pokud možno bez odkazů na kadeřnické služby. Děkuji:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prosteja
hodnocení

2x
Ahoj měl jsem stejný problém, a vše vyřešila kvalitní žehlička, mně osobně třeba Remingtonka a široká, jelikož vzala víc vlasů a byla lepší :) a od té doby se víceméně nekroutí, ale žehlička za 300,- je na prd i když vyrovná vlasy stejně a stejně rychle :)
vlasatice
hodnocení

Vidíte, to mě nenapadlo. Mám žehličku malou cestovní, opravdu za 300 Kč. Nechtělo se mi kvůli těm pár pramenům kupovat velkou a drahou. Vypůjčím si ji od švagruše a zkusím. Děkuji za typ:)

hodnocení

0x

O kudrnatýách vlasech vím své! ;) Jediná dobrá rada je: nechejte si vymyslet účes, kdy se nedostatek stane předností. Všichni se budou ptát, jak tuhle parádu děláte a udržujete. *palec*

A víte proč není jednoduché, vyrovnat vlasy? Protože na řezu nejsou po celé délce kulaté. Na různých místech jsou jakoby zploštělé a to je příčinou kudrlin. Ačkoliv, když se tak zamyslí, ještě před nedávnem jsem neviděla černocha s rovnými vlasy. A teď je mají všichny černosšky vyrovnané. Ale zase bez pohybu, protože je drží nějaké tužidlo nebo lak. A kluci nakraťoučko ostříhané.:-D

Možná by se zdálo, že to lze žehličkou na vlasy. Vlasy sice narovnáte, ale jednak trochu nepřirozeně trčí a potom také, jakmile přijdete do vlhka, nebo je mlha, vlasy jsou zase tak, jak byly před zákrokem. Ten neposlušný pramen snad na noc nějak zafixovat...nebo prostě ustřihnout, ale to je trochu hloupá rada :-D

hodnocení

0x

Jsem kadeřnice v důchodu,,ale učili jsme se,že vlas rovný je kulatý a kudrnatý je oválný,,

Měli jsme tam jednu učenku a ta měla krepové vlasy ,,jak si pak dala trvalou ,tak se jí začaly točit vlasy ,,nebo tedy -vlasy nebyly krepaté,,Tak nevím,záleží,,co je u vás kudrnaté...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]