Nejste přihlášen/a.
Mam takovy dotaz. Pritel splaci auto jinak ja ani on zadne dluhy nemame. Take mam na stavebku 350 000. Ktere mam zalozene od malicka o nasich a praroridicu. Pritel ma na ucte max 100. Zadne sporeni nema. Je pravda ze vybaveni pronajateho bytu platil z vetsi casti on.
Ted me zajima. Pokud budeme manzele. Prejde splaceni auta i ne ma? Jkao ze bude i moje kdyz ho splaci uz 3 roky? Muze v pripade rozvodu sahnout i na moje penize ze tsavebka, ktere uz sice sou prirazeny k memu uctu ale vetsina prostredku a prispivani je od rodicu a prarodicu? Da se to predem nejak osetrit? Ja sama bych uz svuj maly domek chtela, a i vzit si hypo a spojit spolecne prostredky, aby sme dlai do zacatku alepson neco a hypoteka by nebyla tak velika, ale vzdy kdyz uz se mi neco libi. On z toho vzdy vycouva. Mame 18 mesicni dceru.
Dekuji za nazory
Auto bude splácet ještě kdo ví jak dlouho a ono bude během splácení ztrácet na hodnotě. Ve vašem případě bych já tu předmanž. smlouvu sepsala,ale je to jen na vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.