Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty ke kabátu

Od: kikii odpovědí: 2 změna:

ahoj :) potřebovala bych poradit jaké si koupit boty ke kabátu ... mám klasický černý podzimní kabát se dvěma řadami knoflíků, ale vůbec netuším s jakými botami ho kombinovat. Máte nějaký nápad nebo typ, kde boty koupit? Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

Já myslím,že záleží kam v něm půjdete,kolik Vám je a hlavně jaký jste typ,hubená či kulatější... Dokážu si jej představit s plátěnýa teniskama,když bude pěkný slunný podzim a stejně tak s kozačkama(nízkýma i vyššíma)když bude sychravo.Když to bude sladěné s kalhotama(nejlépe slimkama či cigaretovýma),tak klidně i s "farmářkama",mokasínama...

balzerka
hodnocení

0x

Je Vám 18 nebo 50? Jste sportovní typ nebo dáma při těle? Já bych si k takovému kabátu vzala boty z přírodní barvě kůže na zvýšeném podpatku nebo kotníčkové. Vezměte si někoho s sebou, až budete vybírat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]