Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dceru, dva roky a devět měsíců. Je zcela zdravá a vývoj odpovídá věku. Ale všimla jsem si jedné věci, která mi hlodá v hlavě. Pokud nastane situace, kdy se ji něco moc líbí, tak usne. Uvedu příklad. Soused má traktor a nabídl se, že by dceru svezl. Ta byla nadšená, moc se těšila. Ale když jsme nastoupily, usadily se, tak místo aby koukala co a jak a užívala si jízdu, tak mi během cca dvou minut usnula v náručí. To se opakuje pokaždé, když ji chceme svézt. Stejná situace je, když například dostane zabalený dárek. Než se nám společnými silami podaří ho otevřít, sedí někde v koutku a spí. Dá si půl hodinky a vzbudí se a už je normálně schopná se dál věnovat činnosti.
Může to být nezralostí nervového systému a vyroste z toho? Nebo mám plašit a jít s ní k lékaři? Děkuji za rady a zkušenosti.
Normální to není, určitě bych s ní šla k lékaři. Ten odkaz je jen pro info, rozhodně Vás nechci strašit, nutně to tak nemusí být cs.wikipedia.org/...
Moc děkuji za odkaz. Podle toho, co tam čtu, vezmu dceru raději k lékaři. Některé věci souhlasí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.