Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Usínání při rozrušení

Od: kudrinka odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám dceru, dva roky a devět měsíců. Je zcela zdravá a vývoj odpovídá věku. Ale všimla jsem si jedné věci, která mi hlodá v hlavě. Pokud nastane situace, kdy se ji něco moc líbí, tak usne. Uvedu příklad. Soused má traktor a nabídl se, že by dceru svezl. Ta byla nadšená, moc se těšila. Ale když jsme nastoupily, usadily se, tak místo aby koukala co a jak a užívala si jízdu, tak mi během cca dvou minut usnula v náručí. To se opakuje pokaždé, když ji chceme svézt. Stejná situace je, když například dostane zabalený dárek. Než se nám společnými silami podaří ho otevřít, sedí někde v koutku a spí. Dá si půl hodinky a vzbudí se a už je normálně schopná se dál věnovat činnosti.

Může to být nezralostí nervového systému a vyroste z toho? Nebo mám plašit a jít s ní k lékaři? Děkuji za rady a zkušenosti.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Normální to není, určitě bych s ní šla k lékaři. Ten odkaz je jen pro info, rozhodně Vás nechci strašit, nutně to tak nemusí být cs.wikipedia.org/...

kudrinka
hodnocení

Moc děkuji za odkaz. Podle toho, co tam čtu, vezmu dceru raději k lékaři. Některé věci souhlasí.

Určitě! Ona je malinká, takže jste teď stále u ní, ale časem by to mohlo být nebezpečné, když usíná kdekoliv. Ať vám to dobře dopadne :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]