Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze/jak zajistit aby pot méně zapáchal

Od: postcd® odpovědí: 8 změna:

Nemám na mysli deodoranty nebo antiperspiranty, spíš jak odstranit příčinu intenzivního pachu potu? Třeba když je člověk ve stresu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jak odstranit pach potu třeba ze stresu?...
Kupte si jedlou sodu.Aplikace :Trocha do dlaně,zředit s vodou a dát do podpaží.Jedlá soda kyseliny neutralizuje a pach odstraňuje.
doplněno 30.08.16 21:52: Joudič - souhlas !
Omezte maso,tučnou stravu,sladkosti,bílou mouku,uzeniny vůbec.
Pokud nebudete překyselená,pot nebude zapáchat.

hodnocení

0x

Intenzivní pach potu vám zajistí, když jíte česnek, cibuli, možná i další aromatické poživatiny, možná i alkohol, to nevím jistě. Možná s tím může souviset i některý druh onemocnění, třeba některý rádce bude vědět.

panpot
hodnocení

0x

Umýt se...

hodnocení

0x

Kupte si, hygienické vlhčené ubrousky, když se k vodě nedostanete. Mají různá balení. I do kabelky. ;) Samozřejmě, že základem je hygiena. Ale stačí nevhodné tričko nebo prádlo z materiálu s velkým podílem uměliny a smrad je velice rychle intenzívní. Rozkládající se pot a bakterie, v nepropustném prostředí dovedou udělat strašné věci. Všichni o tom vím své.

hodnocení

0x

Mno ,já bych se spíše zmyslel proč a při jaké příležitosti je intenzivní pocení a tím i pach .Pokud při práci v kanceláři -je to na pováženou a asi bych tadil pořádné vyšetření u lékařů.Pokud při náročnné fyzické práci,po návštěvě,aktivní!,posilovny či fitka, prostě po aktivitě-je to OK ale pak minimálně jen sprcha vodou!

joudic*
hodnocení

0x
Ano.. nejezte maso.

estewt
hodnocení

0x

Odstranit stres. :) Zkuste Driclor, hodně omezí pocení. U mě ho úplně zastavil, a to mi stačí se natřít jednou za několik dní. Jen kromě sportu a velké fyz. námahy, to se normálně potím.

Je v něm sice hodně hliníku, ale zase ho použiju jednou za 3 dny, normální hliníkové antiperspiranty jsem přetírala několikrát denně a stejně jsem se potila (jen jsem nesmrděla, jako bych smrděla bez nich).

Jo, a pot zapáchá, když nestihne rychle uschnout, takže pomáhá otírat podpaží a nedovolit, aby tam pot byl dlouho.

hodnocení

0x

Pročistit tělo zevnitř,bylinkami, stav se během čištění přechodně zhorší, když škodliviny odejdou, nebude už tak cítit, Chce to i preavidelně pít vodu, škodliviny vyplavovat z těla. Pokud nepomůže, máte vážnější problém, třeba s ledvinami, nebo s játry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]