Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zaujmout?

Od: pavla18 odpovědí: 5 změna:

Ahoj, vím, že to bude znít zvláštně, ale dlouhou dobu jsem měla ortézu na koleni a na prostředníčku na ruce. Díky tomuhle si mě lidé všímali a tak. Ale teď jsem se toho zbavila a nikdo si mě nevšímá, opět jsem zase nanápadná... Jak se mám s někým seznámit, když si mě nikdo nevšimne? Děkuji za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ale no tak! Přece nepotřebuješ takové "berličky" k tomu, abys byla zajímavá. Z/staň sama sebou a buduj si svou identitu bez těchhle poznávacích znamení. Máš jistě na víc, než si myslíš. *hej* Ale přesto se tě zeptám, o čí pozornost stojíš? A proč?

pt®
hodnocení

1x

Tak jsou takové, kterým říkám "barevné", mají barevný makeup, nalepené nehty, gumová prsa a barvené vlasy. Chtějí zaujmout hlavně vzhledem. Pak jsou takové, které jsou přirozené, sem tam přišmrncnuté řasy, ale jsou své a podle toho zaujmou svůj protějšek, buď povrchní nebo ten druhý...

hodnocení

0x

Klidně se natejpujte ... pokud vám to funguje ;)

hodnocení

0x

nezbude, než si zase nějakou ortézu pořídit...nee, to si dělám legraci, normálně žijte a nesnažte se být zajímavá, nelpěte na tom někoho za každou cenu zaujmout *smich*

haf

Hlavne se kvuli tomu zviditelneni zbytecne nestresuj, ani netetuj, nepirsinguj, nebarvi vlasy nazeleno, nevyholuj pulku hlavy, neovesuj retezy, nehul a nechlastej, nemluv sproste, ale radeji se soustred na zuslechteni sve povahy, rozvijej sve schopnosti a bud mila a pratelska ke svemu okoli tak, az z toho vsichni budou PAF ! *tuc*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]