Nejste přihlášen/a.
Nikdy jsem se o obličej moc nestarala (kupovala jsem věci z drogerky) a usoudila jsem, že je čas začít. Poradíte mi někdo kvalitní značku pleťové kosmetiky, která dělá celkovou péči o pleť a s pletí opravdu něco dělá?
V poradně lékárny Dr. Max se hodnotily pleťové krémy a bylo zjištěno že řada těch levnějšch je mnohdy lépe účinná, jsi mladá, kvalitní j,e i zn, Cien v Lidlu.
Souhlasím s ajou1946, krémy z Lídlu zn. Cien jsou velmi kvalitní a i já,co mám velmi citlivou pleť a mnohé krémy nesnesu si je kupuji. Jsou denní i noční i na vrásky cca 50-70,-kč. za 50 ml balení,určitě rovněž doporučuji! V dTestu tyto krémy obsadily přední příčky před známými a drahými krémy.Jinak,skvělé a dobré krémy jsou z olivového oleje s příměsí výtažků z ovoce a bylinek,ale nevím,zda se někde u nás prodávají. Dovezla jsem si vloni i letos z Řecka cca 250 ml.velká balení po 8,50 EU.
Pokud jsi mladá, není potřeba hledat drahou kosmetiku, která s pletí něco dělá. To až tak kolem 40ti let. Prozatím používej lehké krémy a vůbec, lehkou péči o pleť a pokožku.
Objevila jsem Kozí pleťový krém )) cenově dostupný, krásně se vstřebává, a neuvěřitelně voní)) k dostání v lékárnách, cena cca 90,- Kč.
Sepi, moje mladá mi kdysi přivezla z Polska sprchový gel Kozie mleko. Pak jsem si ho nechala pivéz ještě jednou a pak jsem zjistila, že je k dostání i u nás. Nevysušuje, krásně a jemně, nevtíravě voní. Víte co je sranda? Mívají všechny výrobky téhle značky v lékárnách za přijatelnou cenu. A u Vietnamců o 1/3 levnější.
Kašlete na chemické přípravky ať z lékáren, tak z obchodů.. jsou v tom samé sračky, když to tak řeknu, ale je to tak.. běžte na fler.cz a kupte si přírodní a ručně vyráběná mýdla/šampony/krémy. Jinak ísto krému používejte oleje jako kokosák, arganový, bambucké máslo... ¨lepší, než krémy!
sice pozdě,ale přidám tip.Nedávno jsem objevila kosmetiku Yves Rocher,jednoduché nakupování přes net a prodejny jsou v obchodních centrech.Jsem nadšená,ceny přijatelné a všechny výrobky jsou cca98%přírodní složky.Ohromila mě vůně a příjemnost výrobků.Odzkošela jsem make up,bb krém,šampon a noční krém Q10 a super.
Kromě krémů a olejíčků dbejte na dostatek tekutin a zdravý životní styl. Ve stravě zinek .Ti kdo ho mají nedostatek, jsou dřív vrásčití. Nekouřit.
Možná se budete hodně divit, jestli budete každé ráno na pleť používat svoji vlastní moč, necháte zaschnout a pak opláchnete, budete mít plet jako miminko...já sama jsem se k tomu ještě neodhodlala, ale je to logické, totiž do všech krémů se přidává močovina, když jsem si na netu zadala složení, močovina tam je, věděli jate to?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.