Dobrý večer. Chtěla bych se zeptat potřebuji sehnat dětem rifle. A nevím kde. Uz jsem prošla par obchodu a nic. Syn je hubený a vysoky 135 čili už kupovat 140. Ale tim že je hubený tak mu pas neni. Potřeboval by v pase na gumu.A le ve vel.140 je nedělají. No a dceři zase nic nesedí přes boky a zadek. Tlustá neni ale prostě ty rifle jou v bocich uzké. Jinak obchody se kterýma mate zkušenosti v Brně nebo vyškov. Ja jsem byla v obchodech kik v taku v tescu. A i u ťamanů. A nikde nic. Ještě teda né v C&A. A H&M tam taky nic.
Zašla bych do velkého obchodníha centra a tam prolezla všechny krámky.
Něco někde musí padnout. I kdyby to byly kalhoty z látky, ale riflového střihu. Teď jsem si koupila fakt dobré v C&A, jsou všude slevy, tak neváhejte.
ruzenka04*
Děkuji. Zkusím hlavně C&A
vlaku*
Jó rifle. Našel jsem doma ve skříni ještě zabalené nové rifle Lee. Ty jsem koupil v Tuzexu před 40 lety. Ale dnešní rifle jim nemohou konkurovat kvalitou. Shodil jsem 17 kg a tak je dnes začínám nosit. Prostě rarita a BOMBA.
Růženko, řešíme stejné problémy, vnučka má na délku 134 a v pase ji padají i 116, zatím se to řešilo gumou ale teď už nejsou a tak dcera obíhá obchod od obchodu, jedny sehnala za 1200,- což mi příjde dost šílená cena, v Olympii v ¨malém obchůdku.Céáčko také není špatné.
ruzenka04*
V C@C jsem rifle nekoupila. Nakonec velikost 140 a v pase na gumu. Ale u větnamců. Co se da delat. Ja nemůžu dat za rifle 1200kc tak mozna za bundu. I to je dost.je to silene vse drahe a jeste to nelze sehnat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.