Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Chtěla bych se zeptat, jestli si u nich někdo objednával semena třeba zeleniny, nebo květin a jak byl spokojen. Myslím se semeny, jestli vyklíčily a tak. Děkuji.
Teď nám roste nějaké čínské zelí, loni několik druhů rajčat. Jahody ze semen vyklíčily, ale pak je napadla plíseň. K nějakému postřiku nám přibalili semena mateřídoušky, tak ty zkusíme až napřesrok. Neočekávám nějaké extra výnosy, ale spíš aby to na zahradě bylo pestré. Chci zkusit i nějaké okurky. Jinak asi je to risk - než zjistím, že je to něco jiného, prodejce zmizí.
Tak vám všem děkuji. Já zrovna koukala na ty rajčata, nějaká japonská okurka, ta vypadala moc dobře a také na tu levanduli jsem koukala. Pak jsem tam našla cibulky tulipánů, jsou moc krásné a velký výběr, ale zdají se mi moc drahé. 2 cibulky, za 1.54 dolarů, se mi zdá hodně. Někteří prodávají za tu cenu 5 cibulek, ale nevím jestli tomu mám věřit. Na obrázku jsou krásné, ale...
A ještě. Oni posílají i semena a to semena tulipánů,mečíků a durmanů a vůbec od všeho mají semena. Ale já jsem ještě neviděla, že by někdo pěstoval tulipány, nebo mečíky ze semen. Možná by to šlo, ale asi bych dřív umřela, než bych se dočkala květu schopných rostlin. Proto asi také nevzešel ten durman-datura. Vzpomínám si, jak jste to objednával. Na fotce byl myslím sytě růžový. Ale to byla ta datura, strom. Oni nabízí i ty obyčejné "polní" a ty by snad vzešly a i kvetly. Ta datura se množí normálně řízkováním. Mám ji a je to snadné, ale ze semena si to nedovedu představit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.