Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu takto otehotnet?

Od: terka56 odpovědí: 3 změna:
Dobry den, s pritelem jsem mela chraneny styk s kondomem, k vyvrcholeni nedoslo a styk probehl den pred menstruaci, ale kondom trochu sjel. Myslim tim, ze partnerovi sjel do pulky prirozeni po nejake dobe, ale mel ho a praskly take nebyl. Vadi to? Mohu takto otehotnet? Omlouvam se za hloupy dotaz.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, ne, neradujte se - pravděpodobnost otěhotnění je takto minimální až nulová. Zdravím!

lucie*
hodnocení

0x

né,nemůžete,takže klid.Ženy co chtějí otěhotnět se pokouší sperma dostat injekcí co nejhlouběji,taky prstem...takže tak jednoduché to není.Když si vzpomenu na sebe,co já všechno nevěděla,jak jsem se bála,nevěděla*uspech*(ale nebyl internet,to mě omlouvá)tak mi dotaz nepřipadá hloupý.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Gabčo16, nemůžeš. Ale možná by bylo vhodnější si před každými radovánkami něco přečíst, než se po nich ptát na možné následky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]