Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaginální výtok

Od: mon* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, je mi 18 let.. Od 13-ti trpím výtoky, gynekoložka mě "léčila" pořád tím samým, tak jsem přešla k jiné, ta mi udělala výtěr a vyšlo téměř vše negativní až na ureaplasma parvum a našla mi cystu na levém vaječníku (to dělala v květnu) a ted jsem byla na kontrole a zase mi dělala výtěr i z čípku a vše vyšlo negativní, ale tu cystu mám stále. A taky mám stále výtok, ale je různý, někdy jeho mín a vypoadá normálně, ale někdy je ho více a je spíš jak tvaroh, nebo je zbarvený do žlutozelena a vyapdá jak sopel z nosu.. a nebo někdy je uplně vodový.. Je to normální? Nesvědí to, nepálí to, nesmrdí, ale je to otravné a konzistence a barva je někdy opravdu podivná... máte někdo podobnou zkušenost?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Toto se někdy stává, když se žena příliš často a pečlivě myje. Tohle místo má své prostředí, své Ph. Když se používají často mýdlové a podobné koupele a mytí, začne se bránit zvýšeným výtokem. *hej*Používáte prostředky pro intimní hygienu nebo mýdlo? Vím, že kdysi se má kamarádka přetřela jogurtem. Dělal to nějakou dobu, dokud se to nespravilo.

doplněno 14.08.16 07:18:

Cysta tohle nedělá. Většina žen ji má, jen o ní neví. Nebo třeba ví, ale lékařka uznala, že není třeba ji řešit. Vlastní zkušenost. ;) Kupte si mycí gel na intimní partie ženy a myjte se s ním. A žádné výplachy! Ani omylem! *hej*

mon*
hodnocení

Právěže žádný mýdla, gely apod nepoužívám.. jen čistou vodu. :) Takže fakt nevím od čeho to je.. doktorka říkala, že to může být z té cysty, ale mě ten výtok dost vadí.. :(

hodnocení

0x

No, pokud si neví rady doktorka, tak tady Vám těžko poradíme. Pokud je to fyziologický výtok, bez zánětu, tak s tím nic nenaděláte. Některé ženy ho mají trvale. Možná se ale tělo cystě brání tímto způsobem. Až Vám cystu vyléší, nebo odstraní, tak uvidíte.

mon*
hodnocení

No a to nevadí, že někdyt o vyopadá jako tvaroh a nebo jako žlutozelený sopel?

gnvh
hodnocení

0x
Určitý výtok je normální, zvlhcuje sliznici. Normálně je bílý až průhledný.

iv®
hodnocení

0x
Zdravím. Myslím ze pokud Vám testy vyšly negativně tak se obávat nemusíte. A co se týče vytoku ten se mění dle cyklu ženy. Jiný je před ovu jiný v době ovu a jiný po. Docela mě překvapuje kolik mladých žen tohle vůbec nezná. Pokud trpíte na tvarohovity vytok je to přemíra cukru v organismu.
mon*
Ja vim, ze urcity vytokje normalni.. :) ale zelenozluty sopel se mi moc normalni nezda..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]