Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypadávání vlásků u novorozence

Od: alenabrno odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám syna 4 týdny starého a včera jsem ho pohladila po vláskách a v ruce mi zůstalo hodně vlásků.( vypadali mu za pravé strany hlavičky nad čelem )Když se narodil měl černé vlasy a měl jich hodně.myslela jsem si,že jsem mu je vytrhla já,ale neplakal nic a dnes ráno jsem našla na plence pod hlavičkou další vypadané vlásky.Pravou stranu nad čelem má již skoro holou :( docela se bojím co to může být máte prosím někdo zkušenosti?

moc děkuji za každou odpověď

doplněno 13.08.16 11:38:

na internetu nejsem schopna najít jakoukoliv informaci,bud se píše o ženách nebo mužích anebo o starších dětech,ale o novorozencích nikoliv

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

Neměli jsme moc vlasů,ale i tak kolem druhého měsíce vypadly a potom dorostly.

hodnocení

0x

ano, to je častý jev, syn se narodil černovlasý a na vítání občánků měl hlavu jako koleno, pak mu narostly blondaté vlásky

hodnocení

0x

Nebojte se,,jsou to první vlásky a ty vždy vypadnou

hodnocení

0x

Ničeho se nebojte. Můžete to při návštěvě poradny zkonzultovat s dětským lékařem, ale první vlásky miminkům někdy úplně vypadají.

hodnocení

0x

Skutečně se nebojte. Vlasy, se kterými se miminko narodí, vypadají vždy a všechny. Někomu plynule podrostou těmi trvalými, že si toho ani nikdo nevšimne, a někdo holt vyplešne a na vlásky si pak počká. Stejně jako miminka, co se narodila holohlavá :)

alenabrno
hodnocení

Děkuji moc všem za odpovědi :) úplně mi odlelo :)

ver*
Já mám pětiměsíčního kluka. Narodil se hrozně vlasatý, krásně husté dlouhé vlásky. Ve čtvrtém měsíci mu začly padat a teď je skoro plešounek :) Každý to má jinak, ale určitě je to normální

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]