Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenost s pečeným čajem pouze z červeného rybízu? Dělala jsem ho již nekolikrát, ale vždy jsem ovoce namíchala. Teď mi zůstal jen červený rybíz a nevím, zda mohu použít jen jeden druh.
Jen rybíz je nic moc, nejsou u vás aspoň mirabelky, jablka? Nejraděj dělám mix, ovoce jak dozrává dám do mrazáku, pak sesypu, přidám 1 citron a 1 pomeranč i s kůrou, cukr, po upečení rum. Nejraděj máme mix rybíz, jahody, ostružiny, maliny, nebo rybíz a meruňky.
Wamp, bylinky jedině do bylinkového v ovocném (pečeném) to není ono, vyzkoušené.
Zkušenost nemám,ale co se stane,když uděláte pouze z jednoho druhu? Nic...Bude prostě rybízový
Jo a dejte také citrón.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.