Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím vás mám si nechat udělat tento střih po dorostnutí vlasů? - pompadour
Přírodní vlasy si nechám, do toho hustý melír, boky jako na obrázku (delší vlásky možná na boku trochu zastřihnout)
Děkuji za názory zde přikládám i svou fotografii, aby bylo možno posoudit zdali by mi učes slušel či nikoliv.
jsem ten na pravo
**
přikládám ještě jednu fotografii kde jsem lépe vidět
v poslední fotografii jsem uprostřed
Tahle moda vysokých vlasů je velmi nezvyklá. Já se obávám, že vám nebudeme umět dobře poradit. Já jsem hodně velká konzerva a myslím si, že je nás tady většina. Do účesu s vyholenými stranami a vlasy nahoře dlouhými, svázanými vzadu do culíčku, jsem se zamilovala, až když jsem potkala tatínka s chlapečkem cca tříletým. Oba to byli moc pěkní kluci a tenhle účes měli oba. Malému slušel o kapku víc.
Jojo, každý potkáváme a také si všímáme jiných lidí a také dětí. Vzpomínám si, jak jednou do školky přišel klouček s náušnicí. To bylo divení a názorů a odsuzování. Přišly se podívat i kuchařky. Anebo nalepená tetovačka. Tož to bylo komentářů!
Každá doba měla svou módu. Byla i doba, kdy všichni kluci měli vyholené nad ušima a rovné ofinky anebo pěšinku. Uši neuši, bylo to tak. A ještě předtím, účes, kterému se říkalo bubikopf? Plné vzadu a přes uši, rovná ofinka. A pážátko? Vždycky bylo, že se to líbilo nebo nelíbilo.
Teď se vnuk shlédnul v tom klukovi, zpěvákovi, nevím, jak se jmenuje, ale doprovází ho spousta průšvihů. Prý je to nejkrásněší účes na světě. Pravil mladý.
Jojo, Justin. To je ono! Ale můj vnuk má 11 let.
Já myslím,že to bude v poho,proč ne?hustý melír,klidně...jak budeš stárnout už si jej nedovolíš,takže kdy jindy když né teď?mě se to moc líbí,když mají chlapi pěkné účesy.
babkazov-já zase rostu,když vidím malinké chlapečky(včetně mého synovce)a mají vyholené hlavy mašinkou.Jen proto,že je to pro rodiče jednodušší,tak jim dělají tohle na hlavách.Potom vypadají všichni stejně-kulaté hlavy,odstáte uši.No už pro mě nejsou roztomilí chlapečci a je to škoda,vždyť dítě je pěkné i s rozcuchem.
babkazov-myslíte Justina Biebera?no,určitě,vypadá dobře a vždy má i účes vychytaný
...chodím stříhat a barvit a od kamarádky syn,chtěl jedině ode mě a na Justina.To ještě Justin nosil"helmu"s ofinou do očí.Byla jsem ráda jak ty vlasy"zdvihl"že už syn od kamošky viděl na cestudokud nezměnil vlasy Justin,nerozmluvila jsem mu to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.