Než prsa raději vykostena stehna. Pokud vám běžně moc nechutnaji tak z grilu jsou vynikající. A rozhodně je tak snadno nevysusite. Doba je hodně podle teploty uhlí, ale počítejte cca 3 min z každé strany. Pak nejtlustejsi rozriznete a zkontrolujte, případně pripecte. U kuřecího by už nemělo být vidět růžové, ale bezbarva šťáva určitě ano. doplněno 11.08.16 20:01: Marinad moc nedělám. Vystacim si s kořením resp směsí např na steak apd a potru olejem.
asdfg
Prave kureci stehna delam furt a ted je ani nemam doma tak jsem chtela udelat zmenu, ale bojim se ze kureci prso vysussi(jeste mam doma marinovaci injekci a tu jsem taky zatim nezkousela)
Negrilovat moc tenke platky, maso ven z grilu v momente kdy si rikam jeste minutu, toto samozrejme neplati u kurete. Po vytahnuti do nadoby a prikryt alobalem. Na talir po peti minutach.
Ja se naucil poradne roztopit gril a od te doby je to OK. Kupte si v obi okolo 200,- startovaci komin, naplnite ho uhlim ci briketami, postavite na mrizku grilu, date 2-3kostky pepa nebo to uhli/brikety polijete tekutym podpalovacem a nechate 60 vterin aby se vsaklo. Pak kostky (davaji se pod ten komin) nebo nasakle uhli/brikety zapalite, pockate tak 10-20 minut nez bude uhli/brikety bile a pak ho z toho komina vysypete na gril. Podpalovac mezitim odhorel, uhli/brikety jsou maximalne rozhorene a Vy muzete v klidu grilovat. Zadne starosti se drevem, foukanim apod. doplněno 12.08.16 12:36: Pokud mas k dispozici elektrinu, tak ano.
Nasypu uhlí do grilu a zapálím horkovzdušnou pistolí, která to nejen zapálí, ale i krásně rozhoří. Žádné pepo, žádné ropné produkty a je to i rychlejší, než tvůj postup.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.