Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do čeho schováváte cibuli?

Od: linka odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

nemám do čeho dávat cibuli, máme dřevěnou kuchyň, ale nevím do čeho cibuli dávat.

Do čeho ji schováváte vy? Případně nějaké typy co na to koupit a kde?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Na chalupě vypěstovaná je zavěšená pod střechou a tu spotřebujeme než odtud jedeme do bytu, v bytě mám cibule vždy max. 1kg-2kg v košíku ve spižovém koutě panelákové kuchyně. Cibuli vždy použiji celou a nikdy rozkrojenou neuchovávám.

linka
hodnocení

Díky potřebuji uchovávat také v paneláku, v jakém košíku ji uchováváte?

Děkuji

uska*
hodnocení

0x

V proutěném košíku.

hahanaj*
hodnocení

0x

mám ve špajzu takovéto košíky a v jednom máme cibuli a česnek

prouteny-raj.cz/...

hodnocení

0x

cibuli mám v kuchyni a na chodbě na proutěné ošatce, též česnek a když v zimním období řádí chřipky, máme každý i na nočním stolku v ložnici.

hodnocení

0x

Já mám chladnou spíž a stejně cibuli mám vžy v menším množství, nejvíce 1 kg, v umělohmotném otevřeném košíku. Příjde mi, že se snadněji udržuje. *jasne* Česnek mám vedle, v menším proutěném košíku. Když jsou spolu, mám pocit že se mu to nelíbí.

Jezte česnek, nebude k vám chodit lékař. Jazte česnek a cibuli, nebude k vám chodit nikdo. :-D

hodnocení

0x

Normálně mám ve špajzu pověšenou v původní síťce, aby k ní mohl vzduch ze všech stran.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]